Astrolozi otkrivaju: Najdugovečniji horoskopski znakovi
Foto: Shutterstock

Devica

Devica ima potrebu da sve zna, neverovatno je radoznala i temeljna. A zdrav način života, dijete i vežbe koje pozitivno utiču na figuru spadaju u njen domen interesovanja. Osim toga, Device ne zaboravljaju da redovno idu kod lekara. Vrlo često čak preventivno. Kao rezultat, kad dođu u pedesete, već su gurui zdravog načina života, a ne propuštaju priliku da drugima dele savete o tome kako treba da se hrane, koje vežbe čuvaju vitalnost i slično...

Rak

Ljudi rođeni u znaku Raka vrlo često žive više od 90 godina. Istina, ovo nije do rasporeda zvezda, već oni jednostavno vode zdrav način života! Da, da, Rakovi često vole neku vrstu sporta u mladosti, prate svoju težinu i pridržavaju se preporuka trenera i lekara do kraja života.

Bik

Ovaj horoskopski znak je možda jedini koji može da zahvali svojim precima za dobro zdravlje. Osim toga, njima je neophodna harmonija u životu, a ta dva u kombinaciji su ključni faktori da bi se dočekala duboka starost. Među Bikovima ima dosta onih koji su prešli ne samo prag od 90 godina, već su proslavili i 100. godišnjicu.

Komentari (0)

Loading