MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR - PO DANIMA Pomaračenje otvara novo poglavlje u životu
Foto: pexels.com

1. oktobar - Venera nasuprot Jupiteru - Jupiter je planeta ekspanzije, a Venera je planeta povezana sa srcem, tako da ovde imamo prelepu energiju koja širi srce! Ovo je sjajan dan za fokusiranje na ljubav prema sebi i samosaosećanje. Odvojite malo vremena da uživate u životu! Ako se osećate neraspoloženo, zamislite da udišete ovu energiju kao ružičastu svetlost. Pri svakom udisanju osetite ljubav koju Venera može aktivirati kroz ovo ružičasto svetlo. Na svakom izdahu vidite kako ovo ružičasto svetlo uklanja sve što je teško ili čini da se osećate loše.

2. oktobar - Merkur kreće direktno - Napokon se završava Merkurova retrogradna faza koja je trajala od 9. septembra, ali tek od 15. oktobra prestaje post retrogradna senka. Kada Merkur krene direktno, moguće je da ćete imati sjajne uvide, nove informacije i intuitivne poruke. Možda ćete sada moći da rešite neke teškoće u komunikaciji i završite teške razgovore.

8. oktobar - Pluton u direktnom hodu - Pluton je retrogradan od 29. aprila, ali sada se nalazi direktno, čime je okončan njegov retrogradni ciklus. Pluton je planeta smrti i ponovnog rađanja, tako da, kako izlazi iz ovog poglavlja, možda ćemo moći da sa većom jasnoćom vidimo sve načine na koje smo se transformisali. Ako smo iskusili bilo kakve završetke, možda ćemo početi da uviđamo kako nas ti završeci vode u novom pravcu.

9. oktobar - Pun Mesec u znaku Ovna - donosi promenljivu energiju koja će verovatno pokrenuti neku vrstu isceljenja, transformacije. Iako su rezultati ovog lečenja pozitivni, putovanje do tamo može biti malo suprotstavljeno ili možda čak i otežavajuće. Takođe možemo doći do tačke kada počnemo da oslobađamo ideju o lečenju u korist jednostavnog nastavljanja sa stvarima. Ponekad možemo doći do tačke kada postanemo toliko opsednuti isceljenjem, da izgubimo iz vida svoje putovanje i osećanja smirenosti koja pokušavamo da stvorimo. Vreme je da shvatimo da se sve događa sa razlogom i u svoje vreme.

17-19. oktobar - Arkturova kapija - Sunce se poravnava sa super zvezdom Arkturusom, omogućavajući visokofrekventnoj energiji da se spušta do planete. Arktur ​​je zvezda povezana sa prosperitetom, obiljem i moćnim energijama.

22. oktobar- Venera se poravnava sa Suncem - Još jedna suptilna, ali lepa energija dok se Venera poravnava sa Suncem. Ovo je poznato kao energija zvezde Venere i pomera Veneru iz jutarnje zvezde u večernju. Kaže se da kada je Venera jutarnja zvezda, ljubav kojom zrači sija spolja, ali kada Venera postane večernja zvezda, ljubav kojom zrači sija iznutra. Ova promena pomaže u izazivanju osećanja samoljublja, samosaosećanja i može usmeriti našu pažnju na ono što nam je potrebno, a ne na ono što oni oko nas očekuju.

23. oktobar - Sunce u znaku Škorpije - Počinje vladavina Škoprije i ova energija može nas učiniti radoznalim o korenu naših misaonih obrazaca i navika. Možda ćemo doživeti napredak u razumevanju zašto funkcionišemo na način na koji radimo, ili možemo imati trenutak kada shavtamo kako da napravimo željene promene u našim životima. Sezona Škorpije može da nas učini posebno osetljivim, ali što smo usklađeniji, to je veća naša svest, veća je naša percepcija i veće razumevanje, piše Sense.rs.

23. oktobar - Saturn kreće direktno - Počećemo da uviđamo kako su nas naši izazovi oblikovali i otvorili za nove mogućnosti. Saturn je poznat kao karma, i kako putuje retrogradno, daje nam priliku da očistimo i prevaziđemo sve karmičke dugove. Daje nam darove za naš naporan rad, čini da se razvijamo, da učimo iz svojih grešaka.

25. oktobarpomračenje mladog Meseca u znaku Škorpije - Ovo je jedna od glavnih karakteristika Meseca i otvara portal za novo poglavlje u našim životima. Možda ćemo se suočiti sa problemima koje smo imali oko proleća, aprila i maja ove godine - neke teme treba ponovo da razmotrimo. Pomarečenja pred nas stavljaju testove i izazove, ali samo da bismo doneli važne odluke u životu. Pošto je ovo pomračenje Meseca, to može doneti novu perspektivu o tome kako smo birali da vidimo stvari. Nešto iz naše prošlosti takođe može biti rešeno ili dovršeno, stvarajući prostor da se pojavi nešto novo.

28. oktobarretrogradni Jupiter ponovo ulazi u Ribe - Kako je Jupiter u poslednjih nekoliko meseci putovao retrogradno, ponovo se vratio u Ribe da bi završio sve nezavršene poslove. Možda ćemo primetiti da se Jupiter u temama Riba vraća okolo radi čišćenja. Sada je trenutak da poradite na svojim emocijama,da se oslobodite nekih teret iz prošlosti.

30. oktobar - Počinje retrogradni Mars - Retrogradni Mars počinje 30. oktobra, ali je verovatno da ćemo već osetiti njegove efekte pre ovog dana. Mars je planeta koja vlada našim nivoima energije, našom sposobnošću da preduzmemo akciju i našim osećanjima motivacije. Sa ulaskom Marsa u retrogradnu fazu, ova područja naših života mogu na neki način doći u fokus. Možda će nam biti izazovnije da upravljamo svojim nivoima energije, preduzimanje akcije može biti izazovnije ili možemo početi da dovodimo u pitanje svoju motivaciju. Retrogradni Mars se može manifestovati za svakoga drugačije, ali je poznato da je to malo sporo vreme. Takođe može dovesti do sagorevanja ili potrebe da se zaista odmorite i oporavite.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading