Ponašaju se nezainteresovano: Kada se posvađaju sa partnerom, ovi znakovi Zodijaka mogu da budu veoma hladnokrvni
Foto: Shutterstock

Vodolija

Kada je u pitanju svađa sa partnerom, Vodolije veruju u to da partneru treba da daju puno prostora. Iako je ovo obično dobra strategija, Vodolije bi trebalo brzo da priskoče u pomoć svom partneru kada mu je to potrebno. Međutim, oni žele da budu udaljeni sve dok ne budu na "istoj strani" oko stavova zbog svađe.

Ribe

Ribe su veoma emotivna i osetljiva stvorenja. Žele da ih partneri maze jer se posle svađe osećaju izuzetno povređeno. Ne vide da bi i njihovi partneri mogli da budu povređeni. Ako njihov partner ne odvoji sopstvena osećanja da bi razmazio Ribu, ona može da se ponaša tako što će biti gruba i naizgled bezbrižna.

Škorpija

Kada Škorpija uđe u svađu, njihovu sumnjičavu i posesivnu prirodu teško je zadovoljiti, a to je uglavnom zbog činjenice da imaju malo ili nimalo poverenja u svog partnera. Dakle, oni imaju tendenciju da govore grube reči koje mogu duboko da povrede njihove ljubavnike. One takođe imaju tendenciju da budu bezbrižni prema vama dok se problem ne reši.

Devica

Devica ima poprilično ega, pa je sklona da bude hladna kao led nakon rata reči sa svojim partnerom. Preziru osećaj gubitka svađe, ali kada je u pitanju ljubav, ne može da postoji pobednik. Device to razumeju, ali zbog osećaja sopstvene vrednosti, neko vreme se ponašaju distancirano i bezbrižno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading