Osuđeni na propast: Ovo su najgore horoskopske ljubavne kombinacije
Foto: Shutterstock

Neki predstavnici astroloških znakova nikako ne idu jedni uz druge zbog razlika u pogledima na svet i drugačijih životnih filozofija. Čak i ako na početku postoje strast i privlačnost, veza na duge staze je neodrživa.

1. Ovan i Škorpija

Ovnom i Škorpijom vlada bog rata i akcije Mars. Ako se vole, vole se burno i beskompromisno, sa mnogo strasti. Međutim, iako im je vladalac zajednički, predstavnici ovih znakova Zodijaka suviše su različiti da bi opstali na duge staze.

Ovan je spontaniji, lako plane i eksplodira, a njegova iskrenost u tim momentima može da bude nepodnošljiva. Za razliku od njega, otrovna Škorpija čeka priliku da mu vrati milo za drago, ali na podmukao i neprijatan način, što Ovan odbija da toleriše.

2. Blizanci i Jarac

U početki mogu da budu zanimljivi jedno drugom. Ali, kako vreme prolazi, oni jedno drugo do te mere počnu da živciraju da iim odnos postane nepodnošljiv. Jarac polaže mnogo pažnje u planiranje, preciznost i red, a Blizanac je spontan, zaigran, brzoplet i često vrlo neodgovoran.

Tu niko nije u stanju da usvoji sistem vrednosti onog drugog, pa je posle nekog vremena "pucanje" veze neminovno.

3. Rak i Vodolija

Rak je duboko emotivan i ima potrebu da se oseća sigurno i zaštićeno, dok je Vodolija posvećena celom svetu. Rak sebično traži Vodolijino vreme i pažnju, što nju počinje da nervira, jer ona ima druge prioritete.

U toj situaciji Rak će se naći povređen, a Vodoliju će to zbuniti. Rak će se povući u sebe, a Vodolija će to videti kao jasan znak da treba da napusti taj odnos.

4. Devica i Strelac

Strelac voli da radi ono što mu u tom trenutku odgovara, bez pravljenja jasnog plana. Sklon je da zanemari obaveze i podredi ih svom uživanju. Devica je sušta suprotnost svega toga, kod nje je sve jasno isplanirano i obaveze su ispred svega drugog.

Ona je šokirana Strelčevim hirovima i pustolovinama; daće sve od sebe da ga obuzda, što će on shvatiti kao da ga “guši” i kontroliše njegovu slobodu. U toj situaciji jedino zagarantovano je raskid, zbog nepremostivih razlika.

Komentari (0)

Loading