STRAŠNO! NAPUSTILA POSAO ZBOG INSTAGRAMA! Iskorišćava petogodišnju ćerku u biznis, a svet joj se divi
Foto: Printscreen/instagram

Kristi Orveland (33) s Floride napustila je posao kako bi se posvetila Instagramu, na kojem deli fotografije sa kćerkom Elom, na kom ima veliki broj pratilaca.

Kristi Orveland i njena kćerka Ela su mama i ćerka koje na Instagramu prati preko 100.000 pratilaca, a njihove gotovo iste odevne kombinacije sve ostavljaju bez daha.

Ono što su pratioci takođe primetili je da devojčica jako liči na svoju mamu, a kao velika zna da iznese svaki odevni komad koji nije primeren njenim godinama, pa se u komentarima često mogu videti i negativne opaske na račun mame, jer je "detetu obula štikle".

Majka i kćerka upečatljivih očiju i plave kose, oblače se slično i jako moderno, čije objave dostižu i do nekoliko hiljada lajkova.

Pre nego što je postala influenserka, Kristi je bila konobarica, ali je oduvijek sanjala o karijeri koja joj je pružala priliku da radi od kuće i putuje, dok bi imala i više vremena za kćerku.

Kristi, koja je samohrana majka, kaže da joj je mogućnost da bude influenserka s punim radnim vremenom značajno poboljšala život.

"To je poput sna. Mogućnost da to radim puno radno vreme kao influenserka pružila je meni i mojoj kćeri bolji život. Oduvek mi je porodica bila važna, a sada imam mogućnost da provodim više vremena s Elom, umesto da svakodnevno radim posao od 9 do 5 sati", kazala je ova mama.

Dodala je da joj je oduvek cilj bio biti poduzetnik, tako da bih mogla biti uspešan uzor svojoj kćeri, a istovremeno provoditi više vremena s njom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading