Ruski narodni lek: Limun i beli luk za proširene vene
Foto: Freepik

Ruski narodni lek za vene kaže da su vam potrebna dva sastojka:

  • 250 grama belog luka
  • Limun - 10 komada

Beli luk je od davnih vremena poznat zalečenje mnogih stanja, u ovom slučaju on je odličan za proširene vene jer može da rastvori krvne ugruške. Beli luk ima ogroman pozitivan uticaj na zdravlje i ne bi trebalo da ga izbegavate. Zdrav i jak imunitet lako je dostižan ako redovno jedete beli luk, a vase arterije će vam biti zahvalne. Pročitajte i kako ulje od belog luka može da izleči vene.

Limun i beli luk treba da stavite u blender i da napravite kašu. U blenderu sameljite beli luk, a zatim limunove ubacite, zajedno sa korom (prethodno ih dobro operite). Kada dobijete gustu i jednaku smesu, sipajte je u veliku teglu. Teglu prekrijte gazom, ne poklopcem.

Ovaj ruski lek za vene treba da držite u frižideru, a jednu kašiku dnevno treba da popijete uz čašu mlake vode. Redovnim konzumiranjem, omogućićete venama da funkcionišu pravilno.

Možda nije najukusniji napitak na svetu, ali svakako će vam doneti olakšanje posle određenog vremena.

Ovaj prirodni ruski narodni lek protiv proširenih vena može da se kombinuje sa lekovima, i svakako će sprečiti dalju upalu vena. Poboljšanje i olakšanje primetićete već posle prve nedelje redovne upotrebe.

Limun deluje okrepljujuće na čitav organizam. On je bogat vitaminom C, odličan je i za lice, i za kosu, ali i za vene! Limun je jedna od najzdravijih voćki koje možete da upotrebljate svakoga dana. On je savršena kombinacija vitamina, minerala i antioksidanasa, što ga čini lekom za mnoga oboljenja, a deluje fantastično na naše krvne sudove i poboljšava cirkulaciju!

Ovaj ruski narodni lek za vene treba da napravite i da koristite redovno, jer su blagodeti po vaš organizam ogromne.

Napomena: Pre upotrebe posavetujte se sa lekarom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading