NAJPOŽELJNIJI BJUTI TRENDOVI OVE JESENI Frizura sa efektom podmlađivanja, koja svakoj ženi dobro stoji
Foto: Printscreen/instagram

Razmišljate li o promeni frizure? Šiške mogu biti jedan od najboljih načina za to, a kako bi vam izbor između mekšeg i suptilnijeg izgleda i hrabrijeg stila s oštrim rezom bio lakši, donosimo vam pregled najatraktivnijih načina da nosite šiške, u zavisnosti od vašeg oblika lica.

Šiške tupog i mekog vrha

Ravne i lagano zaobljene iznad oka, tupo oblikovane šiške savršene su za one žene s dugim i uskim crtama lica.

Foto: Printscreen/instagram

 

Osiguravajući ravnotežu i simetriju na licu, tupi rez odličan je za privlačenje pažnje na vaš najzanimljiviji i najveći adut – oči.

Foto: Printscreen/instagram

 

Zavesa šiške

Možda najsvestraniji oblik šiški, jer pristaje svakom obliku lica. Zbog srednje dužine i slojevitosti, zavesa šiške su sjajan način da osvežite izgled na vrlo jednostavan i nenametljiv način.

Foto: Printscreen/instagram

 

Baby šiške

Najprikladnije su za one s okruglim i ovalnim licem, a ovaj oblik poznat je i pod nazivom mikro šiške. Izvrstan su izbor za one koji žele malo drastičniju promenu izgleda. Budući da je rub šiški gotovo uz sam koren kose, ovom frizurom lice se 'otvara' i dobija priliku da zablista u punom sjaju.

Wispy šiške

Ove mekane i tanje šiške idealne su za one željne promene koja donosi osveženje, ali istovremeno ne žele da one budu guste i naglašene. Wispy šiške najbolje opisuju dve riječi - opušteno i seksi, a idealan su odabir za one s četvrtastim i uglastijim oblikom lica. Zbog načina na koji padaju iznad i oko oka, ove tanke šiške vrlo su ženstvene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Slojevite šiške

Za one koji uživaju u prirodno gustoj kosi, a željni su promena, teksturisane šiške savršen su izbor. Zbog jedinstvenog efekta koji daju svakom licu, ovaj oblik šiški savršen je za osiguravanje odvažnog pariškog šik izgleda svakom obliku i crtama lica.

Komentari (0)

Loading