REGENERATOR KORISTITE SAMO ZA KOSU, GREŠITE Evo za koje stvari je odličan, iznenadićete se!
Foto: Shutterstock

Većina ljudi misli da se dobra svojstva regeneratora mogu koristiti samo za negu kose, ali postoje brojni drugi načini korišćenja ovog proizvoda, uključujući pranje veša. Ovih nekoliko trikova s regeneratorom olakšaće vam svakodnevne aktivnosti, prenosi The Indian Express.

Daje koži mekoću

Koristite ga kao hidratantno sredstvo za kupanje, pogotovo ako ste pre koristili piling za telo ili penu za kupanje. Da biste povratili svoju prirodnu vlagu tela, samo dodajte malo regeneratora pre nego što završite s kupkom. U samo nekoliko trenutaka vaša koža biće glatka i mekana, ali i hidrirana.

Dobar i za miris garderobe

Regenerator obično ostavlja ugodan miris u kosi, ali ga možete koristiti i za pojačavanje mirisa odeće. Od njega možete napraviti vlastiti omekšivač i osveživač odeće. Samo pomešajte malo regenerator i vode u boci s raspršivačem. Pre korišćenja dobro protresite bocu, a potom nanesite na vašu odeću iz daljine.

Može biti zamena za penu za brijanje

Takođe, iako zvuči nemoguće, možete koristiti i kao penu za brijanje. Kao što smo već rekli, on je odličan za hidrataciju kože, ali on omekšava kožu i dlačice te tako olakšava brijanje i sprečava posekotine te nastanak uraslih dlačica.

Regeneriše zanoktice

Možete postići i mekane zanoktice tokom manikira i pedikira. Jednostavno nanesite malo regeneratora pomoću vate i onda ga umasirajte u vaše nokte i kožu oko njih.

Sa njim ručno perite odeću

Ako vam je nestalo deterdženta za pranje rublja, dobro će vam pomoći regenerator. Svoju odeću stavite u posudu s vrućom vodom i dodajte jednu kaščicu regeneratora. Ostavite da odstoji pola sata, a zatim isperite i osušite.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading