"ZVALA SI ME DOK SI BILA SA PECOM" Filip Car odlučio da raskrinka Maju Marinković: MOGU DA BUDEM SA TOBOM UVEK, ZNA SE KO SU KU*VE!
Foto: Alo/ilustracija

Filip Car ušao je u sukob sa bivšom devojkom Majom Marinković jer ona negativno komentariše njegov odnos sa Aleksandrom Nikolić.

-Ona je opsednuta sa tobom - kazao je Miki.

-Boli me ku*ac da li voli Bilala ili ne, da li će biti sa njim ili ne - dodao je Filip.

-Ona će sama sebe ubediti da ga voli - rekao je Miki.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ja da nju ne sretnem u kući da ne čujem njene krike, ne bi je primetio. Ja sam tu priču sa njom prošao, znaš od kad - rekao je Filip.

-Filip je rekao da takvu devojku u kuću ne bio doveo i da sebi to ne bi više priredio da ga udara ispred drugara - dodala je Milica.

-Naravno, ja nisam ku*va, ne može mene niko da omalovažava. Zašto potreba da se potencira ko bi koga odveo kod majke! Ja imam dečka, neka vodi nju - rekla je Maja.

-Sve bih joj oprostio kad bih imao gram emocija prema njoj. Žena je bila u vezi sa Pecom, pozvao je i završio sa njom, ona je mene za mesec dana volela više nego svih. Je li si me zvala iz Crne Gore dok si bila sa njim, nisi pisala konstantno u grupi, slala si pesme? - rekao je Filip.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ja njega nisam varala, ne verujem i on mene. Tebi lično ne, nego sam u grupama - rekla je Maja.

-Kad god mi se nadigne ku*ac, mogu da budem sa tobom. Zna se ko su ku*ve - dodao je Car.

"ŠLJAKAŠ ZA DŽABE" Filip Car ponizio Maju, bivši ljubavnici u nikad žešćoj svađi: PRE BIH LEGAO NA LEŠĆE NEGO U TVOJ KREVET!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading