"ŠLJAKAŠ ZA DŽABE" Filip Car ponizio Maju, bivši ljubavnici u nikad žešćoj svađi: PRE BIH LEGAO NA LEŠĆE NEGO U TVOJ KREVET!
Printscreen

Maja Marinković ušla je u žestoki okršaj sa bivšim dečkom Filipom Carem i njegovom novom izabranicom, Aleksandrom Nikolić.

-Slažem se sa Miljanom, rekla sam da se neću baviti tom temom dok ne dođe Bilal. Ne bi dodala nijednu reč više! Ne vidim da sam ništa loše uradila na ovom klipu! To što je Aleksandra rekla da on hoće da mora da dozira na kašičicu sa mnom, on nije moj dečko niti će biti - kazala je Maja.

-Provocira sve vreme mene i Aleksandru na kauču - rekao je Car.

-Pevala je tu neke pesme, kako sam ja izdala svog dečka. Nema potrebe da se brineš o tome. Gledaj svoje postupke, imaš dečka, treba da vodiš računa kako ćeš se ti ponašati - rekla je Aleks.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Pogrešila si prema Dejanu, ti si prema meni okej, nemam sa tobom problem. A on me ne zanima! - dodala je Maja.

-Okej nemoj biti loša kao ja - dodala je Aleks.

-Pre bih legao na Lešće nego na njen krevet- rekao je Car.

-Neću ga komentarisati dok moj dečko ne dođe - kazala je Maja.

-Sa Slađom priča konstantno o meni - rekao je Car.

-Ja ku*va nikada nisam bila, za razliku od nekih - rekla je Maja.

-Hoćeš da ti nabrojim pobednike od prve sezone - dobacio je Miki.

-O tvojoj vrednosti je rekao tvoj momak, šta ti ispada iz polnog organa. Ti šljakaš džaba, za pet rijalitija nije bila rasuta nikada, slomljena je na sitne komade. Morate je spajati kao puzle - rekao je Car.

-Ja Filipa ne čujem i ne vidim. Znam da me Taki podržava u svemu, niko meni ne određuje sa kim ću ja da budem. A ja odlučujem što ću biti verna svom dečku, sada sam verna. Pravila sam ovde najgora sranja, ali sada ne. Pored ovih ološa ja ću biti najbolja- rekla je Maja.

"BACILA SAM SVE MOJE I DEJANOVE USPOMENE" Aleks otkrila da očekuje ulazak Dragojevića: SAMO ZNAM DA NIKADA TO NE BIH URADILA!

 

Komentari (0)

Loading