Šok preokret, isplivala Tarina prepiska sa drugim muškarcem, uputila mu najnežnije reči, njegov odgovor dodatno zakomplikovao situaciju sa Ša(FOTO)
Foto: ATA Images

Tara Simov nedavno je diskvalifikovana iz "Zadruge" zbog agresivnog ponašanja, dok o njenoj aferi sa oženjenim reperom Nenadom Aleksićem Ša ne prestaje da se priča.

Simova je sinoć ostavila poruku prijatelju Ljubanu, koja je mnogima zapala za oko, a nije krila koliko joj znači.

On joj je posvetio pesmu koju je pevao, pa je ona navela:

Kako će Ša, koji je ostao u gorepomenutom rijalitiju, reagovati kad vidi ovo ostaje da vidimo.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Tara je otkrila kako se oseća po napuštanju "Zadruge" i za Alo! otkrila da li ima kontakt za dečkovom porodicom.

Tvoj dečko Ša je javno poručio svom bratu da te pozove i da te smesti u njegov stan. Da li je došlo do toga?

- Niko me nije pozvao, a svima sam napisala poruku: „Zdravo, ovde Tara, Nenad mi je rekao da vam se javim“. Međutim, niko mi nije od njegovih odgovorio. Čula sam da su oni poručili da nemaju razlog da mi se javljaju. Svako ima pravo da radi šta želi i razumem da nisam devojka za primer da bi iko od njih imao želju da me pozove. To će već sve Nenad rešiti kada izađe iz rijalitija. Meni tata dolazi za dve nedelje iz Skoplja, tako da ću biti kod njega. Spavam kod drugarice jer nemam gde.

Pričalo se da si nakon izlaska pokušala samoubistvo, da si popila šaku lekova. Da li je to tačno?

- Tačno je da pijem lekove, ali sam odlučila da prestanem s tim. Moram da se izdignem i da budem jača od svega toga i da naučim da me loši komentari ne pogađaju. Jedino mi je teško kada vidim Nenadove suze i što sam sada ispala uličarka i ljubavnica, a do pre neki dan sam mu bila zvanična devojka - rekla je Tara za Alo!

Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading