Tara Simov i njen dečko
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Nakon nekoliko veza u rijaliti programu Zadruga, Tara Simov pronašla je mirnu luku pored Danila Raičevića sa kojimima sina Nikolaja.

Njihov odnos je inače jako buran, te su nekoliko puta raskidali, a ovog puta se Danilo oglasio i rekao šta ima o Tari i detetu.

Nije se desilo ništa konkretno, to je bilo neko hronično stanje i već duže traje nerazumevanje i neslaganje i onda je eskaliralo. Nismo se razumeli i poklapali i svega mi je bilo preko glave - započeo je Danilo i dodao:

- Za svađu je potrebno dvoje. Svi imaju svoje hirove to tek osetiš kada počneš da živiš sa nekim. Najviše sam joj zamerao to što ona meni zamera previše određene stvari, a ona meni što nisam sa detetom i kući, smeće što nisam bacio i ostalo. Nisam ništa konkretno zamerao, a ona je previše zamerala i onda sam pukao i nisam mogao više da izdržim - rekao je on, pa dodao da su prekinuli kontakt.

- Ona je u Beogradu, ne čujemo se, ali pecnemo se na TikToku. Sin je kod mene, ona će dete moći da vidi, naravno. Dete je kod mene zato što mi je ovde i porodica, ali i familija i svi mi pomažu, a ona je u Beogradu sama i nema auto, vozačku i bilo bi joj sve teško. Dete će biti nedelju dana kod mene, pa kod nje - rekao je on za domaće medije. 

Tara Simov krstila sina

Printscreen

 

 

- Ne znam da li će doći do pomirenja ostaću nedorečen, ali ništa ni od novih ljubavi, ne mogu to odmah bilo bi mi sve veliki pritisak. Sigurno ćemo obaviti razgovor, ali i da ne ostanemo zajedno moramo da odgajamo dete, kroz život moramo obaviti bar te tehničke razgovore zbog deteta. Sigurno će biti teško - rekao je on. 

Tara je juče čestitala Danilovoj majci rođendan. a evo kako on gleda na to. 

- Raskid se dešava već dvadeseti put, naše okruženje najbliže ne reaguje. Rekli su mi kako bude, šta sad da radimo, ne možemo da razmišljamo i postupamo umesto vas što i jeste. Moguće da se Tara čuje sa mojom majkom, nemam pojma. Nemam problem, super, neka se čuju. Moja majka ima odlično mišljenje o njoj - kaže Danilo, pa dodaje da u stanu drži slike sa majkom svog deteta.

- U stanu da, a po mrežama sam možda obrisao. Svi moji postupci su u afektu- rekao je on za Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading