MAJA MARINKOVIĆ KONAČNO PROGOVORILA O NOVOM DEČKU! Otkrila neke od  detalje o misterioznom dečku , Janjuš će svisnuti od muke!
Instagram

Rijaliti zvezda Maja Marinković vratila se u prestonicu i odmah je izazvala veliku prašinu i to samo jednim storijem. Naime, dugo se spekulisalo da li je Marinkovićeva nakon veze sa Markom Janjuševićem Janjušem našla novog dečka, a ona je sve vreme tvrdila da to nije istina. 

Međutim, od kada je on otkrio da ima novu simpatiju i da se svaki dan nalazi u društvu zgodnih, atraktivnih devojaka, a jedna od njih i liči na Marinkovićevu, ona je odlučila da dolije ulje na vatru i na Instagramu napisala status koji je izazvao razne komentare.

MAJA MARINKOVIĆ KONAČNO PROGOVORILA O NOVOM DEČKU! Otkrila neke od  detalje o misterioznom dečku , Janjuš će svisnuti od muke!

Ona je na Instagram profilu okačila pesmu Ane Nikolić ,,Nisam za triput", a jedan poseban detalj je istakla iz numere ,,Ti si hrabar, lep i crn". U pesmi se Ana obraća momku koji joj je privukao pažnju, zbog čega su svi njeni fanovi  pomislili da je Maja konačno otkrila kako joj izgleda nova simpatija.

DEFINITIVNO SU ZAJEDNO! Ana Korać i Matora potvrdile sumnje i objavile snimak na kom se strastveno ljube! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading