NE PROPUSTITE Popularna psihologija na specijalnoj sajamskoj akciji!
Promo

Vulkan izdavaštvo predstavlja izdanja iz popularne psihologije koja ćete moći da kupite putem sajta vulkani.rs po neverovatnim cenama. Na redovni popust na sajtu od 20% odobravamo još 10% popusta, a na tri i više kupljenih knjiga ostvarujete dodatni popust od 10%. Ali to nije sve! Na postojeće sajamske popuste očekuje vas dodatni popust od 10%. Popust se obračunava u korpi, a samo tokom akcije, za kupovinu knjiga putem sajta dostava na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

Preporučujemo pet naslova koje nećete moći da ispustite iz ruku.


U svojoj knjizi Misli o nervoznoj planeti Met Hejg nas podseća na sve ono što smo zaboravili. A zaboravili smo da budemo ljudska bića, da budemo empatični, jedinstveni, da sopstvenu vrednost nikada ne merimo u odnosu na druge ljude. Brza i nervozna planeta stvara brze i nervozne živote.
Današnja teškoća nije to što je život nužno gori nego što je nekad bio. Na mnogo načina, ljudski životi imaju mogućnost da budu bolji i zdraviji, čak i srećniji nego u prošlosti. Nevolja je u tome što su nam životi zatrpani. Izazov je otkriti ko smo u gomili nas samih. Onlajn-profil našeg najboljeg prijatelja nije naš najbolji prijatelj. Status o danu provedenom u parku nije dan u parku. A želja da saopštimo svetu kako smo srećni ne znači da smo srećni.

Knjiga Osnažite moć podsvesti dr Džozefa Marfija prvi put je objavljena 1963. godine i do danas je prodata u milionima primeraka širom sveta, nakon što svake godine nastavlja da privlači nove generacije obožavalaca. Džejms Džensen, poznati lajfkouč, odlučio je da ovu autoritativnu knjigu dopuni svežim lekcijama i modernim praktičnim vežbama, te na taj način postaje praktični priručnik koji će vam pomoći da iskoristite svoju podsvest i živite na najbolji mogući način. Čitalac ove knjige otvoriće vrata koja vode u život prepun potencijalnih uspeha i proširenih mogućnosti. Tehnike i principi koji su ovde predstavljeni ne samo što su vrlo praktični već su i dokumentovani u modernoj nauci.

Da li ste se susreli sa osobom koja nije sposobna da oseti sram, krivicu ili kajanje? Sociopata može da bude vaš kolega, komšija, pa čak i član porodice koji doslovno može da učini bilo šta, a da zbog toga ne oseti grižu savesti. Dr Marta Staut, psihološkinja sa Harvarda, u knjizi Sociopata vreba iza ugla upozorava na zavodljivu pojavnost ovakvih ljudi. Jedna od njihovih glavnih karakteristika jeste vrsta sjaja ili harizme, koja sociopate čini šarmantnijim ili zanimljivijim od ostalih ljudi. One su spontanije i intenzivnije, a u suštini, to su ljudi naučeni da pokazuju lažne emocije iako su ravnodušni prema patnji drugih.

Milioni čitalaca usvojili su savete dr Džona Greja kroz njegov serijal ‌Mars–Venera. Kombinujući zapadnjačke tehnike isceljenja sa istočnjačkim meditacijama, ovaj renomirani autor u knjizi Kako da dobijete ono što želite i želite ono što imate nudi vam proveren i inovativan način da budete srećni i puni samopouzdanja. Tajna povećanja moći da dobijete ono što želite leži u tome da osetite svoje negativne emocije kad ne dobijete ono što želite, a onda da ih se oslobodite. Ukoliko naučite da se oslobodite negativnih osećanja, ostaje vam da osećate samo prave želje. Povezivanjem sa svojom istinskom prirodom, ponovo ćete steći moć da stvorite ono što želite i želite ono što imate. Ne odbijajte i ne odlažite akciju zato što pogrešno verujete da niste spremni. Pokrenite se kako bi potekla energija koja vam pomaže da uradite ono što morate.

Da li je strast napustila vašu spavaću sobu? Ester Perel, jedan od najcenjenijih svetskih stručnjaka u oblasti erotske inteligencije, otvoreno govori o sputavajućem uticaju porodičnog života na erotsku vitalnost, o tome kako su ljubav i požuda povezane, ali ponekad i suprotstavljene. Nije retkost da parovi u višegodišnjim vezama počnu da primećuju nedostatak onog romantičnog žara za koji su bili sigurni da će trajati čitavog života. Međutim, autorka u knjizi Erotska inteligencija otrkiva potpuno nov, provokativan svet intimnosti i seksa, i pokazuje na primerima iz stvarnog života koliko uzbudljiv, razigran, pa čak i poetičan seks može biti i u dugim vezama. Mudra, duhovita a opet jednostavna, ova kontroverzna knjiga preoblikovaće vaš pogled na život i ljubav.

Iskoristite ovu ponudu samo danas na sajtu vulkani.rs i poručite naslove iz popularne psihologije po sjajnim cenama.

* Besplatna dostava važi samo za teritoriju Srbije.

** Ponuda važi dok traju zalihe.

*** Dodatni popust ne odnosi se na akcijske cene.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading