KAD JE TEŠKO STISNEM ZUBE! Jelena Rozga otvorila dušu o svim aktuelnim temama, a otkrila i ovo (VIDEO)
Alo

Jelena Rozga, nakon duže pauze nastale zbog pandemije koronavirusa, ponovo je nastupila u srpskoj prestonici.

Uzbuđena i srećna zbog velike posećenosti, poverila nam je zbog čega se uvek raduje druženju sa beogradskom publikom.

KAD JE TEŠKO STISNEM ZUBE! Jelena Rozga otvorila dušu o svim aktuelnim temama, a otkrila i ovo (VIDEO)

E - Stock

 

 

- Ovdašnja publika reaguje na svaku moju pesmu. Pevaju sa mnom uglas i „Ginem“, „Moje proljeće“, „Bižuteriju“... Zbog toga se bavim pevanjem i zbog toga se uvek rado vraćam u srpsku prestonicu - rekla je Jelena za Alo! i dodala da joj nije svaki put do pevanja, ali kada izađe na binu, zaboravi na sve brige i probleme.

- Ja sam 25 godina u ovom poslu i dobro se snalazim u tome. Ne bih uspela da oko sebe nemam sjajne ljude koji mi pomažu, iako smatram da je ženama teže. Mi moramo biti i sređene i nasmejane i doterane i kad nam je teško i kad nas nešto boli. Šminka i frizura uvek moraju biti na mestu i kada nam do toga nije. Ja stisnem zube i teram dalje, i mislim da za sada dobro plivam - iskrena je Rozga.

Kako kaže, od popuštanja mera nastalih zbog pandemije koronavirusa nastupa svakoga dana. Nema vremena za privatan život, ali ni za rad na novim pesmama. Ipak, planira da se tome posveti od septembra.

- Brzo sam se vratila na staro, puno spavam, odmaram se, niko me ne viđa. Bina, krevet i to je moj život. Napravila sam malu pauzu kada je studio u pitanju zato što sam celo leto radila i putovala, ali planiram da vas uskoro obradujem novim pesmama - kaže Jelena, koja je ponosna na činjenicu da njena karijera nije doživela krah nakon napuštanja jednog od najpopularnijih bendova u Hrvatskoj.

- Najveći uspeh u mojoj karijeri i ujedno najhrabriji potez je onaj kada sam odlučila da napustim grupu „Magazin“ i otpočnem solo karijeru. Ja sam to htela jako dugo, pripremala sam se za to, ali nisam znala kako će biti. Sada, nakon 15 godina, mogu reći da je to bila najbolja odluka koju sam mogla doneti - kaže Jelena Rozga za Alo!.

SVIMA BI SE JAVLJAO NA ULICI Komšije Laneta Gutovića slomljene nakon smrti glumca

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
dara

17.09.2021 19:33

sad je mnogo lepsa nego kad je bila klinka neverovatno