SITUACIJA SE NE SMIRUJE! Oglasila se Tanja Savić nakon optužbi njenog bivšeg supruga da pevačica zlostavlja decu: On ima šifru, ne slušajte ga!
E-stock

Nakon što je Tanjin bivši suprug, Dušan Jovančević, izneo da pevačica maltretira njihova dva sina i zabranjuje im da se čuju sa njim jer ih huška protiv nje, poslavši redakciji Alo! fotografije na kojima se, kako tvrdi, vidi kako Tanja navodno maltretira naslednike, tačnije jednog od njih, time što ga je navodno ogrebala po čelu i nanela povrede, pozvali smo Savićevu da prokomentariše navode svog bivšeg supruga.

Ja znam sta Dušan radi, on sada manipuliše narodom. On mi je i rekao da će novinama da kaze. To je žesća manipulacija, bili su pod njegovom komandom godinu dana. A ja ne želim više da se pojavljujemo u novinama. Izlazimo iz frizidera, a nema potrebe jer živimo mirno. Čuli ste dete, dobro su i lepo im je. Ja sam decu dobila i sad sam spokojna, izlazi mi pesma u septembru. 

Ja mu govorim da se ne ponasa tako jer to utiče na dečiju psihu
- ističe pevačica ekskluzivno za Alo!.
SITUACIJA SE NE SMIRUJE! Oglasila se Tanja Savić nakon optužbi njenog bivšeg supruga da pevačica zlostavlja decu: On ima šifru, ne slušajte ga!

E-stock

 

Pevačica dodaje da njen bivši suprug ima šifru i da prestane da manipuliše decom na takav način.

- Uvek manipuliše i glumi žrtvu kao da je jadan i ostavljen. Priča kako ide u teretanu, a ide u 12 noću. Ko još ide u teretanu u to doba. To je čovek kome je bitno da je njemu lepo, ne zanima ga kako je drugim ljudima. Ja bih volela da mu ne dajete na značaju jer on ima poremećaj ličnosti i nema pravo govora, ima šifru. 
Ja samo želim da su mi deca srećna. Želim da budu dobri, da dele, da poštuju starije, da znaju da je u životu potrebno raditi da bi imao. On njih nije kažnjavao kada nisu dobri, nego ode i kupi im biciklu. I deca misle da su materijalne stvari vredne. Ja želim da moja deca budu dobri ljudi. 
Samo želim da ovo prestane, ja mu kažem da prestane da manipuliše i da deci ne govori takve stvari za njihovo dobro -
ističe pevačaca na Alo!.

Tanja je u toku davanja izjave pozvala i sina koji je potvrdio da je slučajno ogreban dok su se igrali.

Podsetimo, nakon što je Tanja Savić otišla po decu u Australiju i dovela ih nazad za Srbiju, njen bivši suprug Dušan Jovančević se ne smiruje. Jovančević već danima ne prestaje da iznosi šokantne tvrdnje na račun pevačice i njenog navodnog neprimerenog odnosa prema deci.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
MM

26.07.2021 13:29

Vjerovatno narkoman i manijak nedobija više socijalu od države za djecu,koda njega interesuju djeca.