tanja
Foto: Printscreen/Yutube/Printscreen

Popularna pevačica i nekadašnja "Zvezda Granda" pre tačno dve decenije je kročila na muzičku scenu, a ubrzo nakon toga snimila je i svoj prvi album sa kojim je osvojila srca publike.

Tanja Savić, je davne 2005. godine snimila svoj prvi album "Tako mlada", sa kojim je napravila pravu evoluciju pod krovom "Granda", na samo startu svoje karijere bila je crnka sa kratkom kosom, koja je bila njen zaštitni znak.

tanja

Yutube/Printscreen

 

 

Pevačica je rasprodala veliki tiraž svog prvog albuma, a za nju se i dan danas kaže da je jedna od "najprodavanijih" Zvezda Granda, međutim napravila je grešku u karijeri, koja ju je skupo koštala.

Ona je jedno vreme pravila veliku diskografsku pauzu, zbog svog emotivnog života sa bivšim suprugom, sa kojim je imala brojne probleme.

Pevačica se posle tačno 10 godina vratila na velika vrata muzičke scene, tačnije 2019. godine.

PREDVIĐALI SU JOJ SVETSKU SLAVU, ALI JEDNA GREŠKA SKUPO JU JE KOŠTALA! Za nju kažu da ima najviše hitova, a evo o kome je reč

Printsc Pink

 

Tanja se oprobala u brojnim muzičkim žanrovima, a nedavno je u jednoj emsiji izjavila i da planira veliki kocnert u Areni povodom 20 godina uspešne karijere.

- Stvarno to dugujem svojoj publici i radujem se. Ali moram da kažem da je tu i jedna velika odgovornost gde stvarno moram da se pripremim – rekla je ona i priznala da je 20 godina njene karijere brzo prošlo:

- Ne mogu da verujem, ali je meni ovo vreme proletelo zaista. Mislim da kako se osećamo unutra, tako i zračimo, a ja se osećam kao dete u sebi. Baš se mlado osećam, kao da imam 20. godina života, a ne karijere.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading