barbara
Foto: Alo/Dejan Briza

Barbara Bobak ugostila je redakciju Alo! u svom rodnom Futogu tokom uskršnjih praznika i sa nama razgovarala o tome koliko se toga promenilo otkako je postala jedna od najangažovanijih pevačica sa javne scene. 

- Ove godine uskršnje praznike provodim radno. Nisam mogla da odbijem svoju publiku, ali ću se sledeće godine sigurno odmarati. Praznike sam provodila sa porodicom, uvek se nešto okretalo na ražnju, a kao deca bismo pravili gnezda, tražili jaja i dobijali poklone. Sve se završava i počinje sa mojoj porodicom. Oni su najvažnije što imam - istakla je pevačica, pa otkrila da se njenim roditeljima nikada nisu dopadali partneri koje je imala.

barbara

Dejan Briza

 

- Mojoj porodici se ne sviđaju moji izbori, ali kada vratim film, ni meni se ne dopadaju. Momke sam birala po tome da me zabavljaju i zasmejavaju, a to nije smelo da bude merilo, budući da ne znači kvalitet - istakla je Barbara, i dodala da ne robuje tradicionalnim vrednostima.

- Nije mi toliko važno da se striktno poštuje tradicija. Lepo je to i samo po sebi pruža osećaj zajedništva i topline, ali jedino je važno da smo svi zajedno. Ove godine ne postim, ali pre dve godine sam postila ceo uskršnji post. Sad mi je teže jer dosta radim i putujem, i tempo je takav da sam budna do četiri ujutru. Sa druge strane, post nije samo uzdržavanje od hrane, već i od loših dela i misli, a ja umem da budem nestrpljiva i histerična. Planem u sekundi i počnem da se svađam sa ljudima koji mi otežavaju da radim svoj posao - zaključila je Bobakova za Alo!.

Alo/M.Đ.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading