OTVORILA JE OČI, PA UGLEDALA... Tanja Savić nije mogla da sakrije oduševljenje, odmah se oglasila javno
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Popularna pevačica i bivša "Zvezda Granda", Tanja Savić, proslavila je svoj 39. rođendan, a na ovaj poseban dan, dobila je iznenađenje za pamćenje.

Naime, njen sin Maksim napisao joj je čestitku tim povodom, a Tanja se na mrežama odmah pohvalila.

- Srećan rođendan, mama. Želim ti mnogo sreće i ljubav i da si nam živa i zdrava! Volim te, mama. Od Maksima srećan rođendan - napisao joj je naslednik.

tanja

Tanja Savić, printscreen Instagram

 

Inače, Tanja uživa u ljubavnoj romansi sa pilotom Muhamedom Bešićem Mukijem, koji je od nje mlađi 11 godina, a svoje naslednike Maksima i Đorđa, dobila je u braku sa Dušanom Jovančevićem.

Podsetimo, Tanja se jednom prilikom prisetila teškog životnog perioda, kada je živela sa suprugom Dušanom Jovančevićem, sa kojim je dugo vodila sudski spor za starateljstvo nad sinova, koje je bez njenog znanja odveo u Australiju.

- Nikada svojevoljno nisam želela da odustanem od muzike. U jednom periodu života sam bila toliko anksiozna i depresivna da sam se osetila uplašeno. To se desi kad imate partnera koji vas kontroliše toliko da vi postanete njegova marioneta. Za svakakva dešavanja u životu, za sitnice, vi pitate partnera za dozvolu. Ja sam u tom trenutnu izgubila sebe - prisetila se Tanja.

BONUS VIDEO 

script type="text/javascript" src="https://services.brid.tv/player/build/brid.min.js">

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading