Dušica Jakovljević
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Kako je Alo! ekskluzivno objavio, Dušica Jakovljević dobila je otkaz na Hajp televiziji, a vest da je izgubila angažman zbog nepoštovanja osnovnih ugovora o radu šokirala je javnost.

Ona je odlučila da se ne osvrće preterano na ovu temu, već je odmah sklopila novi ugovor sa Pink televizijom, a sada se oglasila putem društvene mreže Instagram i uputila jasnu poruku.

Dušica Jakovljević

Foto: Instagram

 

- Uvek će postojati jedan Petar da te se odrekne, jedan Juda da te izda, i jedan Pilat da te osudi. Nastavi da hodaš - Bog će te vaskrsnuti - stoji u objavi na jednom stranici na pomenutoj mreži, sa kojom se očigledno i Dušica složila, te je istu objavila i na svom nalogu.

Saša Mirković: Molio sam Dušicu da ide na lečenje!

Kako vlasnik Hajp televizije Saša Mirković tvrdi, Dušica je pretila bivšim koleginicama koje su joj doskoro bile rame za plakanje i oglušila se o njegove molbe da ide na lečenje od narkotika.

- Dušicu sam nekoliko puta zamolio da krene na lečenje i da prekine s konzumiranjem narkotika. Umesto toga ona je izabrala kontru. Stvarno joj želim da se sto pre otkači od te pošasti kako bi mogla normalno da funkcioniše i da ne preti bivšim koleginicama koje joj nisu krive što je odabrala ko*ain umesto dece, posla i normalnog života - napisao je Mirković na svojim društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading