SKLOPILE TAJNI DOGOVOR! Ana Bekuta u strahu za Mrkino zdravlje, odlučila se na drastičan morak, kontaktirala njegovu bivšu ženu za savet?!

Pevačica Ana Bekuta godinama je u srećnoj vezi sa Milutinom Mrkonjićem, a nedavno se, kako navodi Star, prilično zabrinula za njegovo zdravlje.

Prema pisanjima gorepomenutog medija, Mrkonjić dobija dosta više poziva za emisije i više se kreće nego ranije, što je Anu zabrinulo, pa je kontaktirala njegovu bivšu ženu Dašu i tražila joj savet.

- Ana je rekla Daši da ne zna kako da zaustavi Mrku i natera ga da se smiri. Razume ona da mu je dosadno i da ne može da bude konstantno zatvoren u kući, ali se baš brine oko njegovog zdravlja. Boji se što se on sad slobodnije kreće, prihvata sve moguće pozive za emisije. Istina, nosi masku, ali Ani opet nije svejedno. Mnogo je brinula, i ozbiljan stres doživela kada je završio u bolnici i zato neće da sedi skrštenih ruku. Takođe, zna koliko i Daša brine za njegovo zdravlje, pa su sele, i dogovorile se da mu zajedno dosađuju i da ga zivkaju i opominju. Smatraju da će, ako one budu uporne i naporne, on shvatiti da im je stalo da se sačuva, jer ni jedna ne bi podnela da ga izgubi. On to zna i ovako, ali će sada morati da ga stisnu - rekao je izvor za gorepomenuti medij.

- Daša je rekla Ani da je slobodno zove kad je Mrka tvrdoglav i odbija da je posluša. U tim situacijama će i onda da ga stisne i da mu nabija na nos kako obe umiru od brige i sekiracije, pa on neće imati kud, moraće da igra kako one sviraju. Mrka je stvarno bogat čovek, sa njih dve i veliku sreću ima što su one složne. Ana i Daša su stalno bile na vezi i kada je on bio u bolnici, ne žele da mu se nešto dogodi, sviđalo mu se to ili ne, moraće da ih posluša - zaključio je izvor za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading