KEBA SUROVO PONIZIO BEKUTU Žestoko potkačio koleginicu usred emisije, Popocić odmah reagovao: Sram te bilo!
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Pevač Dragan Kojić Keba decenijama je na muzičkoj sceni na kojoj se proslavio pod ovim nadimkom, a retko ko zna da on potiče još iz Kebinog detinjstva.

Keba se dotakao ove teme u Zvezdama Granda, gde je privremeni član žirija, pa objasnio svima šta znači njegov nadimak i kakve veze ima sa Bekutom koju trenutno menja na ovoj poziciji.

- Moj deda se zvao Branko i on mi je dao taj nadimak u sedmoj godini, to znači britka, oštra sablja. Recimo Ana Bekuta, Bekuta je tu vašarski nož. Tako da nije slučajno da sam je ja zamenio - objasnio je Kojić uz osmeh. 

Ana Bekuta

Foto: Ataimages

 

 

- Sram te bilo stvarno, hoće da kaže da je on sablja, a Ana vašarski nož - smejao se Popović. 

Podsetimo, nedavno je u Zvezdama Granda kandidatkinja želela da izvede Severininu numeru, ali je Saša ipak sprečio jer je ona Kebina snajka, na šta je Kojić prokomentarisao:

- Antonija, sviđa mi se pre svega izbor pesama, naravno da nemam ništa protiv ni da si pevala pesmu od Severine, nikakav problem. Bravo, svaka ti čast. Za Valentinu neću da kažem ništa loše, vidi se da je bio neki problem sa glasom, malo si mi ravna u pevanju. Mislim da ti možeš dosta bolje - rekao je Keba.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading