Ana Bekuta
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Dosta se spekulisalo o razlozima izostanka Ane Bekute u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, budući da je dugo nije bilo, a sada je otkriveno i kada se vraća.

Folk pevačica Snežana Đuričić dotakla se, u razgovoru sa medijima, i Aninog povratka u pomenuto takmičenje, te priznala da bi trebalo da ona dođe već u narednim danima i da se snimanje nastavi u originalnom sastavu.

Snežana je priznala i kako se Keba snašao u njenoj ulozi.

- Ana nam je bila odsutna, ona će valjda sada doći, Keba je divno odradio svoj posao. On je duhovit, zaista smo se onako lepo nasmejali i uživali smo svi sa njim – rekla je Snežana za "Grand".

Ana

Foto: Ataimages

 

Podsetimo, vest da pevačicu Anu Bekutu u Zvezdama Granda menja njen kolega, pevač Dragan Kojić Keba, i to namernih pet snimajućih emisija, zaintrigirala je mnoge.

Odmah su krenule spekulacije o čemu se tu radi i zbog čega je Ana zatražila odsustvo, a Čelnici Grand produkcije ukratko su naveli da pevačica iz opravdanih razloga neće prisustvovati narednim snimanjima, što je dodatno podgrejalo sumnje, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading