Ana Bekuta
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Prošlo je skoro nedelju dana od prijave nestanka Danke Ilić (2), zbog koje se po prvi put aktivirao sistem "Pronađi me".

Intenzivna potraga za nestalom devojčicom traje sedam dana, a juče se na mrežama pojavio snimak na kojem je, navodno Danka. 

Iako još uvek nije zvanično potvrđeno da je zaista ona na snimku, šalje se apel svim ljudima koji se trenutno nalaze u Beču da dodatno obrate pažnju.

Pevačica Ana Bekuta se priključila akciji, pa je podelila objavu o nestaloj Danki na svom Instagram profilu, gde je prati preko 167.000 ljudi.

Danka Ilić

Foto: Prinstcreen

 

Bekuta je podelila fotografiju nestale devojčice uz tekst da se mole svi Srbi u Beču da prijave policiji ako vide malu Danku Ilić.

Podsetimo, ovim povodom oglasili su se i Sloba Radanović, Maja Berović, Dragana Mirković, Tea Tairović, Ceca i Anastasija Ražnatović, Breskvica i mnogi drugi.

Devojčica Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Devojčica se može prepoznati po visećoj bradavici na levom uhu i mladežu nepravilnog oblika i blago tamne boje na levoj podlaktici. 

Ukoliko imate bilo kakve informacije, pozovite policiju na broj telefona 192.

Na našem sajtu možete pratiti blog

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading