Teodora Radojičić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Kontroverzna učesnica “Elite 7”, Teodora Radoičić, predstavlja pravu pretnju za sve zadrugarke.

Učesnica rijaliti programa “Zadruga 7 Elita” Teodora Radoičić, šokirala je nedavno pretnjama koje je uputila Mariji Malivuk, a kako navodi izvor za “Super TV”, žene se mahom plaše Teodore, baš zbog njene nezgodne naravi.

- Nije me iznenadilo njeno ponašanje i pretnje koje je uputila onoj devojci u rijalitiju. Teodora je dolazila u fizičke sukobe sa ljudima i ranije, to joj nije strano, tako da, nije šala kada ona zapreti. Žene se generalno plaše i samo njene pojave, deluje na prvi pogled da je jako gruba, a čujem da i u rijalitiju strepe od nje, a “Zadruga” je tek počela - rekao je izvor za Blic, te je dodao:

Teodora Radojičić

Foto: Ataimages

 

- Primetila se mala distanca na samom početku od drugih zadrugara prema Teodori, iako se malo se znalo o njenoj prošlosti pre ulaska.

Izvor je naveo kako je izgledao i Teodorin period života dok je boravila u zatvoru u Austriji.

- Ležala je u zatvoru u Austriji, o čemu je već pričala, i samo po filmovima znamo koliko je teško “preživeti” tamo. Na početku joj je svaki dan bio izazov, dok se nije izborila za svoje mesto. Ni tim ženama tamo posle nije bilo svejedno u njenom društvu.

Teodora Radojičić

Foto: Ataimages

 

Podsetimo, nakon sukoba sa Marijom, Teodora se prisetila perioda zatvora u inostranstvu.

- Uhapšena sam u Beču pod optužbom da sam pripadnica kriminalne organizacije, kao vodeća figura. U Austriji žene dobijaju mnogo blaže kazne, ali u mom slučaju je kontra, najstrože su me osudili. Rekli su da se naša organizacija bavi uvođenjem droge na crno tržište i prodajom – rekla je Teodora nedavno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading