Teodora Balzak
Foto: Alo/Printscreen

Teodora Balzak pre tri dana napustila je "Elitu" zbog zdravstvenih problema, a sada je, nakon što su joj se slegli utisci, sada je iskreno progovorila o svemu.

Ona je iskreno progovorila o svom stanju i otkrila da svakodnevno odlazi na lekarske preglede.

Bolje se osećam, promenila sam prostor i okruženje. Ljudi su mi tamo najviše smetali, bili su najveći razlog što je moj stres samo rastao. Naravno da mi je lakše, gotovo svakog dana sam po lekarima, završavam razne analize. Ne želim da patetišem više, svake godine mi je bila neka borba, tako da sam navikla - rekla je ona na početku.

Sa diskvalifikovanim Nikolom Bukilićem, sa kojim je bila u vezi u "Eliti", stupila je u kontakt po izlasku iz rijalitija.

- Tačno je da se čujemo i da će doći u Beograd za koji dan. Prvi korak načinio je on - odmah po izlasku sačekala me je poruka od njega. Čuli smo se, rekao mi je kako se borio da dođe do mene, da je čak teo da dođe helikopterom, da šalje dron... Ja nisam verovala, ali kada sam videla neke stvari, prekrstila sam se (smeh). Rekao je da mu je stalo do mene i da me voli. Mi još uvek ne znamo šta i kako, što se nas tiče... Ja ne mogu da idem tamo zbog svog zdravstvenog stanja, on će doći ovde da me vidi, pa ćemo videti šta ćemo i kako ćemo. Nemamo plan, ako može - može, ako ne može, ne može. Drago mi je što će doći, što ćemo moći da popričamo. Želim da vidim da li je napolju drugačije, da li je ono tamo sve bio samo zatvoreni prostor ili... Nemam šta da izgubim - rekla je ona za "Pink".

Inače, podsetimo produkcija je hitno poslala pismo u Belu kuću i saopštio učesnicima da Teodora Radoičić mora da napusti snimanje.

- Ovim želimo zvanično da vas obavestimo da je tim naših lekara doneo odluku da Teodora zbog zdravstvenih problema koje ima mora da napusti rijaliti. Teodora mora što pre biti podvrgnuta lečenju koje nije moguće obavljati u okviru "Elite", zato su lekari koje je produkcija odredila da donesu odluku izneli ovakav stav. Teodora, sada se pozdravi sa svima i napusti Elitu, pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading