Elita 7
Foto: Printscreen/Printscreen

Nakon turbulentnog izlaska iz rijalitija "Elita", Nikola Bukilić i Teodora Balzak su postali glavna tema društvenih mreža.

Nakon diskvalifikacije iz rijalitija Nikole Bukelica, ona se suočila sa lošim zdravstvenim stanjem, zbog čega je napustila takmičenje.

Međutim, ono što je iznenadilo javnost jeste njihova nagla bliskost i javno izražavanje emocija na društvenim mrežama.

Teodora je otišla u Crnu Goru, kod njega, a onda je odlučila da promeni život iz korena i u 2024. godinu uđe potpuno drugačije.

 Oni definitivno uživaju u vezi, a gotovo svaki zajednički trenutak dele sa brojnim fanovima na društvenim mrežama.

Tako je i danas Teodora podelila fotografiju, uz pomoć koje se priesetila kako je počela njena ljubavna priča sa Nikolom. Naime, ona je okačila sliku iz studija u Šimanovcima, gde su pred useljenje u Belu kuću sedeli jedno pored drugog. 

- Sve je počelo ovako - napisala je nekadašnja učesnica "Elite", koja je rijaliti napustila zbog lošeg zdravstvenog stanja. 

Teodora je takođe uz fotografiju dodala pesmu Dine Merlina "Nedostaješ", zbog čega se pretpostavlja da se ona vratila iz Crne Gore i da trenutno nisu zajedno. 

Teodora je izjavila da je iza sebe imala četiri stresne godine, a trenutno se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim komplikacijama koje uključuju i mogućnost otkazivanja bubrega. 

- Iskreno, baš sam loše. Više stvari je odjednom. Početak je bila ta štitna žlezda, onda su otkrili da mi srce nije ok, da imam tahikardiju, a onda su provalili da mi nije u redu nadbubrežna žlezda i sutra imam razna ispitivanja. Ujutru idem u bolnicu da radim neki specijalni test. Moram da idem i na ultrazvuk stomaka, kortizol mi nije dobar i krvna slika mi je loša. Ne mogu da verujem šta me je sve snašlo. Ja sam iza sebe imala četiri stresne godine. Bio je doktor kod mene pre dva sata i rekao mi je da je baš loša situacija i da bubrezi bukvalno mogu sutra da mi otkažu. Meni je počela i kosa da opada, glava i noge mi otiču i mnoge druge stvari i eto, ne znam šta da kažem - rekla je nedavno Teodora za "Informer".

(Republika)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading