Teodora Balzak
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivši učesnici Teodora Balzak i Nikola Bukilić započeli su vezu u Beloj kući, a istu su nastavili i nakon napuštanja Elite.

Njen rijaliti partner, Nikola Bukilić, koji je diskvalifikovan, zbog agresivnog ponašanja, sačekao ju je van Elite i iznudio još jednu šansu, a sada uživaju u ljubavi, što redovno pokazuju na svojim društvenim mrežama.

Balzakova je rijaliti napustila zbog lošeg zdravstvenog stanja koje se poslednjih dana i idodatno pogoršalo, a Nikola joj, bez dileme, pruža podršku u teškim danima.

Kako je Teodora van rijalitija zbog lošeg zdravstvenog stanja, Nikola joj se našao i pokazao kao najveća podrška u ovim trenucima, a nama ostaje da ih pratimo na društvenim mrežama, gde se najčešće oglašavaju.

- Ovo da kupimo - napisao je Bukilić, uz Teodorinu fotografiju, a ovaj potez dodatno je zaintrigirao zajedničke fanove.

Nova objava Teodore Balzak bacila je sve u rebus, fanovi postavljaju jedno pitanje.

Sudeći po njihovim zajedničkim objavama, komentari na društvenim mrežama se stalno ređaju, a njihovi fanovi naslućuju da će ovaj mladi par stati uskoro na ludi kamen.

Podsetimo, starleta je otkrila da je pored upale štitne žlezde otkriveno i da ima problema sa srcem, tahikardijom i nadbubrežnom žlezdom. Imala je i loše rezultate krvne slike, a dodatno je najavila da će biti podvrgnuta raznim ispitivanjima, uključujući i ultrazvuk stomaka.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading