"SAMO SAM ČEKAO DA SE OVO DESI" Car iskreno o prijateljstvu sa Janjušem, a jednu stvar mu nikada neće oprostiti!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je još jedno izdanje radio- emsije "Amnezija", Osman Karić je kao svog gosta pozvao Filipa Cara:

-Malo si prenaglio ovih poslednjih deset dana- rekao je Osman.

-Ne mogu više da izdržim, pala mi je klapna- odgovorio je Filip. 

-Imaš svoju devojku ovde, nisi ovde prvi put... Šta ti treba više ovde, jako si rečit i elokventan - kazao je Osman

-Znam koliko teško to pada mojoj porodici, pun sam nekog gneva i besa, ali ovde svi žele da me uvuku u kojekakve priče. Ja vidim da mene ovde u kući ne voli. Ovde ljudi gledaju jedni druge kao konkurenciju. Ja ulazim u neke bezazlene rasprave kao ovo sa Bilalom.

-Bolje je kad ti neko nešto kaže direktno u oči, bolje će ti objasniti - rekao je Osman.

-Čovek je dobio bocu vina, dao ju je Anđeli i Zvezdanu, meni je nelogično da nije podelio sa nama, koji se družimo sa njim. Meni to nije bilo nikako jasno, da nije dao ni Janjušu. Meni je to bilo čudno. Onda mi je Janjuš nešto dobacio i to je prelilo čašu. Ja sam znao da kad se napijem ulazim u konflikt sa njim. Bio sam mnogo pijan - govorio je Car.

-Vi se ipak gotivite i družili ste se, bez obzirao na ovu svađu - kazao je Osman.

-To je moja greška, ja sam čuo da je on i napolju sva+šta pričao o meni, a ja sam ga uvek prihvatao kao svog druga, to mi je najveća greška. Tri godine ga poznajem nikad nisam video njegovo pravo lice. On kalkuliše, gore, dole, kupuj, prodaj, ja to ne volim. Koliko god je on meni drag, sa druge strane mi je neprirodno i gnusno. Samo sam čekao kada će se desiti ovaj momenat - pričao je Car.

-Uvek nastavlja da radi neke stvare zbog kojih je prijateljstvo otišlo u ku*ac. Rodni nije loš momak, ja znam kada neko ima zlu nameru. Nisam mu zamerio. Janjuš mi je pokazao nešto što drži u sebi već duže vreme. On meni neće oprostiti što sam ja u odnosu sa jednom osobom. Znam neke stvari, znam ga kao svoj džep. Svašta nešto sam rekao jutros u besu, ali stojim iza svega - nastavio je.

-Toliko sam povređen zbog nekih stvari - kazao je Car.

-Što se tiče Aleks, šta se tu dešava? - upitao je Osman.

-Imam i sa njom konflikte, ali vidim da me voli, mada očekujem tu njenu ljubav na još većem nivou. Nju isto svi živi provlače kroz neke priče. Dobra je prema meni - rekao je Car.

"ČUVA ME BULIĆEVO OBEZBEĐENJE" Milena Kačavenda žestoko udarila na Slavniće, pa otkrila šta se dešava sa Aninom decom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading