Filip Car
Foto: Alo/Printscreen

Aleksandra Nikolić pre dva dana na svet je donela devojčicu Leonu.

Filip Car i Aleks, presrećni roditelji, su se u sredu veče oglasili na svojim profilima, a kako su istakli - carica ih je malo namučila.

Međutim, Filip Car se sada ponovo oglasio, novim povodom, on je imao važnu poruku za svoje fanove.

Filip Car

Foto: Printscreen/instagram

 

- Floto moja draga hvala vam svima predivnim čestitkama. Kako sam stalno bio danima u iščekivanju i napetosti, znate da gotovo i nisam bio na TikToku uopšte! Doslovno putujem gore dole i imam jako mnogo obaveza oko svega, ali radim jednu proslavu u Crikvenici, pa ko god je u mogućnosti od naše ekipe, naših prijatelja, našeg posebnog tima, naše drage flote, neka mi se javi i dođe, bilo bi mi drago... Za sve one koji nisu u mogućnosti, jer nas ima doslovno sa svih strana sveta i ljudi imaju i svoje obaveze, ja ću oko 21h da se upalim sa zabave, da podelim ovaj najsrećniji životni trenutak sa vama i pozdravim vas, jer me opet neće biti par dana! Hvala vam svima i pozdravlja vas LAF TIM ( Leona, Aleks, Filip) - napisao je Filip prošle noći.

Podsetimo, Aleks se oglasila za naš portal, te je tom prilikom otkrila kako je sve prošlo, a više o tome pročitajte ovde.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading