Aleksandra Nikolić
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Aleksandra Nikolić porodila se pre dva dana, a ponosni roditelji odlučili su da ćerki daju ime Leona, što u prevodu znači "lavica". 

Filip Car, a nakon njega i Aleksandra, odmah su objavili fotografije ćerke na društvenim mrežama, što je pokupilo brojne simpatije njihovih pratioca. 

Ipak, Car se sada ponovo oglasio i otkrio da danas planira veliko slavlje povodom prinove. 

Filip Car

Foto: Printscreen/instagram

 

- Floto moja draga, hvala vam svima na predivnim čestitkama. Kako sam danima bio u iščekivanju i napetosti znate da gotovo i nisam bio na TikTok-u uopšte. Putujem gore fole i imam jako mnogo obaveza oko svega, ali sutra radim jednu proslavu u Crikvenici, pa ko god je u mogućnosti od naše ekipe naših prijatelja, našeg tima, naše drage flote, neka mi se javi i dođe bilo bi mi drago. Za sve one koji nisu u mogućnosti, jer nas ima doslovno sa svih strana sveta i ljudi imaju i svoje obaveze, ja ću sutra oko 21 sat da se upalim sa zabave i podelim ovaj najsrećniji životni trenutak sa vama i pozdravim vas, jer me opet neće biti par dana. Hvala vam svima i podravlja vas LAF TIM (Leona, Aleks i Filip) - napisao je Filip Car putem svog storija na društvenoj mreži Instagram. 

Podsetimo, Aleksandra je nakon porođaja oglasila za naš portal i otkrila kako se osećaju beba i ona. 

- Beba je divna i zdrava što je najvažnije. Zahvalna sam Bogu na njoj i tome što je sve prošlo kako treba. Ovo je najlepši osećaj koji žena može da doživi. Rana od carskog boli, ali će i to biti kako treba kroz nekoliko dana. Trenutno sam umorna, pokušavam da odmorim i ne mogu da pričam, pa se čujemo kada se oporavim. Hvala svima na divnim željama - rekla je Nikolićeva za Alo!

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading