VIDI BUDUĆNOST SA NJOM Filip Car pokazao svoju ljubav prema Aleksandri, plan mu je da imaju petoro dece
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Filip Car sedeo je u hotelu "Zadruga" sa Zolom, Miljanom Kulić i Aleks Nikolić, te je tom prilikom otvorio dušu o ljubavi sa Nikolićevom.

- Jeste meni i Aleksandra radi problem sada. Ja znam ovu pevačicu, ona mi pravi problem. Vidi ovo, svađa...Nekad žensko predstavlja, ja pitam ove, Žanu i Marka: "Morate da mi kažete ko koga predstavlja". Ja pričam sa Miljanom, ona je svakakva, svašta je isto radila (Aleks), ljubomorna je i ovakva i onakva. Ja sam se uvek majke bojao, nikada oca. Meni je tata kao prijatelj. Kad sam bio najmanji, znaš šta je on govorio: "Mama će", prebacivao je lopticu na nju, nikada nije bio strog. Znaš šta je prošao?! Prva narodna muzika u Crikvenici i regiji koja je bila, znaš ko je držao?! Moj tata! Diskoteka nam se zvala na moju pokojnu prababu, Katarinu. Kada se nije smelo o tim stvarima govoriti, a ne muzika puštati, moj tata je držao - pričao je Car.

- Šta si rekao Miljanu? Otišao čovek na oca - rekla je Miljana.

- Meni se desilo ove godine šta mi se desilo. Kaže Miljan meni: "Svadba", ja rekoh: "Ma kakva svadba! Da ona ovakva ostane i da znam da sam ja, ja, ceo život ostajemo zajedno". Razumeš? Mora se znati...Ona je moja ljubav, moja devojka, ona i ja imamo se*s ona sutra može ostati trudna, biti majka moje dece. Moj odabir i moja briga. Ona se pita kada smo ona i ja zajedno...Ja njoj kažem: "Nemoj da mi se ponašaš kao dete", a ona mene pita: "Je l' mogu da uzmem pare?". Nemoj me to pitati. Moja hrana i njena, zajednička, ne moja i njena, nego njena. Ona kome odluči da treba da nešto, neka da, ne treba da mi se pravda. Nemoj me to pitati, to mi je kao da si mi je**la mater - rekao je Car.

POTUKLI SE MILJANA I ZOLA Kulićka njega pesnicom, a on nju išutirao, napravili haos u cik zore (VIDEO+FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading