DECA ĆE BITI PAMETNIJA Mališani koji stalno rade ovo su često inteligentniji, ključno je za njihov razvoj 19:02
RAZAPETA U KOMENTARIMA Žena neće sinu (8) da kupi mobilni telefon, mreže se usijale zbog njene odluke 16:30 Razonoda 0
DECA POHAPŠENA, OTKRIVEN JEZIV ZLOČIN Mrtva vaspitačica pronađena u stanu, a onda je klupko počelo da se odmotava! 19:14 Vesti 0
POČEO VELIKI EKSPERIMENT SA DECOM! Ova zemlja uvela je zabranu koja im može promeniti živote, pitanje je - na bolje ili na gore? 16:43 Vesti 0
STRUČNJACI U ŠOKU Deca od tri godine masovno koriste društvene mreže, fenomen TRULJENJA MOZGA uzeo maha 15:30 Razonoda 0
BUDITE FINI PREMA RODITELJIMA Na ovih 10 načina su najčešće povređeni od strane dece 13:30 Razonoda 0
DOK STARI GRAD GUBI ĐAKE, MIRIJEVO "PUCA" OD DECE: Evo gde se rađa nova generacija Beograđana 06:00 Vesti 0
TRIK ZA SVE RODITELJE Ako dete odbija da nosi zimsku odeću uprkos hladnoći, primenite ovo 16:30 Razonoda 0
"AKO UZMEŠ SVOJ DEO – BRATA VIŠE NEMAŠ!“ Srpkinja ostala bez svega posle smrti roditelja, jedna rečenica je slomila 12:58
USVOJENA REZOLUCIJA PROTIV RUSIJE GS UN o "Povratku ukrajinske dece", Rusi odgovorili: Laži i licemerje 10:54 Vesti 0
DETE TRAŽI MOBILNI TELEFON Stručnjaci savetuju da sačekate dok ne napuni ovoliko godina, posledice mogu biti katastrofalne 20:02
OTAC DRAGAN ODGOVORIO NA PITANJE KOJE MUČI MNOGE VERNIKE Evo kako deca treba da poste i kako mogu da se pričeste 13:30 Razonoda 0
"MOZAK SE PRODRMA PA SHVATIŠ" Zaboravljeni snimak iz 1981. otkriva tamnu stranu vaspitanja u Jugoslaviji 11:54 Razonoda 0
NE OTEŽAVAJTE IM ŽIVOT Roditelji često nesvesno prave ove 3 greške, deca zato kasnije vuku teške posledice 20:32
RAZVELI SE, A SAD SE PRVI PUT POJAVILA U JAVNOSTI Bivša žena našeg pevača dovela decu na njegov koncert (VIDEO) 07:40 Vip 0
ISTERALA DECU, PA PRIVELA MUŠKARCA Majka osmoro dece se bacila u akciju, evo kako izgleda njen novi dragi 16:26
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 14. DECEMBAR Lavovima stiže uspeh, Škorpije će se smiriti, a ostali? 19:30