POČELO SUĐENJE ZA UBISTVO ESKOBARA IZ RUŠNJA Optuženi priznao krivicu
Foto: Printscreen/Printscreen

- Vučetić je priznao izvšršenje krivičnog dela, ali ne i kvalifikaciju teškog ubistva za koje je zaprećena doživotna kazna zatvora. Zlatanović, koji je označen kao saizvršilac se nije izjasnio o tome da li je kriv ili ne - otkriva izvor.

Prema rečima sagovornika, vođa navijača Partizana iz Brčkog, Marko Pjanović koji je optužen da je Ranka Radoševića namamio da dođe u kafić na benzinskoj pumpi i njegova devojka Azra Šabanović negirali su da su pomagali ubicama.

Početak javnog suđenja, na kom će optuženi imati mogućnost da iznesu detaljnu odbranu, zakazan je za 19. jun.

Zločin se, podsetimo, dogodio u jutarnjim časovima u kafiću koji se nalazi na pumpi. Prema navodima optužnice, Radošević je došao na pumpu verujući da tu treba da se sastane sa čovekom koji želi od njega da kupi skupoceni automobi, ali umesto zainteresovanog kupca u lokal su sa maskama preko lica ušli Zlatanović i Vučetić koji su ga izrešetali, a potom pobegli.

Kao saučesnici osumnjičenih za likvidaciju označeni su Marko Pjanović (28), vođa navijača Partizana iz Brčkog, i njegova devojka Azra Šabanović (22) koji su uhapšeni u Bosni i kasnije izručeni Srbiji.

(Kurir)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading