GLUMIO RAVNODUŠNOST Bilal priznao trenutna osećanja prema Maji Marinković, pa otkrio da je bio treći u ovom odnosu
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Osman Karić seo je u svoju stolicu, zajedno sa Markom Janjuševićem Janjušem, te su nakon kratke pauze za pesmu, nastavili sa novim izdanjem radio emisije "Amnezija".

Naredni gost bio je Bilal Brajlović, koji je progovorio o daunu u kom se našao prethodnih dana.

-Bio sam Osmane moj, pa i loš nešto, ali nakon žurke sinoć, ona Aleksandra je čudo, onaj bend je čudo - počeo je Bilal.

-Za prodavnicu trka bila je frka. Na tebe okomili, nogu ti slomili. Krompiri u čipsu, noga u gipsu - pročitao je Osman pesmu Bilalu, pa mu se obratio:

-Bio si kao da ćeš da napraviš šou kada si se vratio, a sada si mi klonuo - rekao je Osman.

-Nisu bile laže informacije, ja to tvrdim. Janjuša gotive gde god da se pojavi...Na početku rijalitija sam ušao prehajpovan, baš me to vozilo, inat, kompleksi, sve me je radilo. Malo pre kada je Milica pričala da nikad više neće, ja bih ušao i odmah je poljubio, sada više nemam osećaj. Mislio sam da kada sam bio napolju da je prestalo, kada ona priđe, ja se nekako nasmejem. Znači, emocije ima, a da je volim najviše na svetu, nikad sebi to ne bih dopustio, više sebe volim - rekao je Bilal.

-Da li te je razočarala Anita kada je odabrala Matoru za omiljenu - pitao je Osman.

-Postala je vođa zbog mene, rekao sam ja Sofiji Uni da neću. Mangupski je uradila budžet, to niko nije očekivao. Moje mišljenje je da sa ovim devojkama ovde može da radi ko šta hoće - rekao je Bilal.

-Kad bi baš morao da budeš, sa kojom devojkom bi bio iz rijalitija - pitao je JanjušIskreno nijedna, ne mogu to ni da moram. Mogao bih sa jednom biti u vezi...Ima jedna devojka, ali je zauzeta. Napolju sam napravio jedan takav greh, da sam bio treća osoba, a veruj mi Osmane ne može niko da pomisli šta sam uradio. Ne smem bratu reći, ne smem nikome reći - rekao je Bilal.

"OTIŠLA SAM PA TEK ONDA SAZNALA DA SAM TRUDNA" Anita progovorila o paklu koji je prošla sa bivšim dečkom, pa pomenula i Matoru


https://www.alo.rs/zadruga/zadruga-uzivo/741640/anita-progovorila-o-paklu-koji-je-prosla-sa-bivsim-deckom-pa-pomenula-i-matoru/vest

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading