Bilal se istetovirao
Foto: Printscreen/Printscreen/Hype

Nakon raskida sa Majom Marinković i izlaska iz rijalitija, Bilal Brajlović postao je voditelj, te sada privlači veliku pažnju medija i javnosti, a aktivan je i na svojim društvenim mrežama gde često obaveštava svoje pratioce dešavanjima i planovima iz svog života.

On je danas okačio da će po drugi put postati kum, a onda totalno zaintrigirao kada je objavio sliku iz opštine. On se uskivao dok je ostavljao svoj potpis, a komentarom zbunio svoje pratioce da ne znaju da li on staje na ludi kamen ili je samo izabran da bude kum bračnom paru koji se venčava. 

- Sad sam postao kum po drugi put zvanično - napisao je Bilal na svom Instagramu uz fotografiju iz toaleta, pa dodao: - Je l' se ženim ili sam kum drugi put?

Podsećamo, Bilal je tokom boravka u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga" imao rijaliti svadbu sa bivšom devojkom Majom Marinković. Iako je ona njega prevarila tokom učešća sa Filipom Carem, Bilal joj je nakon rijalitija dao novu šansu, pa su neko vreme i živeli zajedno u Sarajevu, ali ljubav nije dugo potrajala i usledio je još jedan raskid, te je sada solo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading