Bilal isprozivao Dalilu
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Bivši zadrugar Bilal Brajlović danas je zaintrigirao svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, on se uslikao u teretani i objavio dve fotografije - jednu gde je obučen i drugi gde je samo u donjem vešu, na kom se jasno iscrtao njegov intimni deo.

Brajlović je u opisu ovih fotografija ostavio misterioznu poruku, a kako se komentariše, ista je indirektno upućena nekoj od njegovih bivših ljubavi, dok mnogi sumnjaju da je starleti Maji Marinković.

Bilal Brajlović go

Printscreen

 

- Oprosti što sam bio baraba jer nisam znao da si tako slaba - napisao je Brajlović.

Poslednja veza koju je Bilal ozvaničio bila je sa pomenutom bivšom rijaliti učesnicom, nakon čega je došlo do turbulentnog raskida. Maja je sinoć gostovala u emisiji "Pitam za druga", a Bilalovo ime nije želela da pomene, kako mu "ne bi davala na važnosti".

Bilal Brajlović go

Printscreen

 

Ipak, Marinkovićeva je pričala o bivšim momcima Filipu Caru i Janjuša, a pomenula je i Mensura Ajdarpašića.

- Ja sam bila i ostala Janjuševa najveća ljubav. Podrška i ljudi koji me vole su mi slali klipove, ona je bila upućena u moj javni život i učešće u rijalitiju. Kad sam bila sa Fikijem, ona je okačila jedan klip i napisala nešto. Ne verujem baš da bi bila toliko hrabra da mi to kaže u oči. Aneli fizički liči na Enu. Meni je ista. Janjuš je tu možda prepoznao neku sličnost, pa mu je verovatno postala simpatična. Ali kroz taj odnos sa njom ne ukazuje poštovanje prema ženi - rekla je, između ostalog, Maja.

@alo_portal I voditeljka Ana Radulović nam je čestitala rođendan! 🥰 Hvala na lepim rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alodnevnenovine #anaradulovic #rodjendan #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading