Nakon par dana Zola je shvatio kako su ga Kulićke nasamarile Oštro prokomentarisao Bebicu i Mariju, a Miljani poslao jasnu poruku (VIDEO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Upravo je počelo novo izdanje radio-emisije "Delagati", a prvi gost voditelja Filipa Cara danas je Lazar Čolić Zola, koji je od utorka ponovo solo.

Nakon par dana Zola je shvatio kako su ga Kulićke nasamarile Oštro prokomentarisao Bebicu i Mariju, a Miljani poslao jasnu poruku (VIDEO)

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Kako je, Lazo, na mom sam te mazo? - pitao je Car.

-Dobro je, nije loše. Ovo sunce malo donosi pozitivnu energiju, probudio se ranije, privikavam se na sobu, bio sam na ostrvu mesec i po dana, pa dok se priviknem, sve u svemu je super. Između ostalog i na slobodu se privikavam. Dešavaju se nepredviđene stvari. Nekako sam se usmerio ka tome da će mi ostatak rijalitija ići u drugom smeru. Sviđa mi se kako ide ova dva dana kod mene, biće kako treba - dodao je Zola.

-Koji je uzrok ovoga što se desilo? - nastavio je Filip.

-Da ti budem iskren, razmišljao sam šta bi mogao da bude pravi razlog. Imam osećaj da su mi non-stop radili iza leđa, da je imala komunikaciju sa Bebicom kad je on pričao to, a ja nisam verovao. Totalno sam pogubljen, neverovatno mi je da se na taj način izdešavalo. Jedna rečenice od gospođe Marije nije mogla baš da prouzrukuje sve to. Previše je smešna i banalna stvar. Ne mogu da se pomirim da je to razlog. Nisam radio, a i da sam radio... Ono je bilo poslednje što sam očekivao da će da uradi, bez ijedne reči... Nadolaze mi svakakve teorije, a najviše verujem u teoriju da se čekala neka moja mala greška. Kao da sam izigran u ovoj priči na smešan i banalan način. Ovo je toliko smešno i providno - rekao je Čolić.

Nakon par dana Zola je shvatio kako su ga Kulićke nasamarile Oštro prokomentarisao Bebicu i Mariju, a Miljani poslao jasnu poruku (VIDEO)

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Da li misliš da je bilo šta tu noć sa tvoje strane bilo loše? - pitao je Filip.

-Poznavajući Miljanu, samo moje prisustvo u prostoru sa devojkom sa kojom sam imao nešto je loše. Ali ne mogu ja da budem napolju jer je neko unutra. Celu noć sam bio pored tebe i Aleks. Mi smo na toj žurki bili zajedno, kockali se, otišli do Drveta koje se nije javljalo. Otišli do pušionice, ja rekao da se vratimo na žurku, ona meni govorila da ne želi. Retko kad ona mene ne posluša, bilo mi je pudno. Insistirala je da ode u apartman da napravi sebi kafu. Mogu sigurno da kažem da sam 5 puta insistirao da ide na žurku sa mnom. Bila je striktna u tome da ode u apartman. Marija joj je punila glavu da ja pričam vama da igram igru sa njom. I da igram igru, ne bih sigurno to pričao pred kamerama. Pričala joj je da je napolju dno-dna, da niko nije za naš odnos. Marija je uvek imala teorije koje su lažne, a koje nisu uticale na naš odnos. Jesu znale da je poljuljaju, ali nisu uticale na naš odnos. Kako prolazi dan za danom, imam osećaj da je to bilo isplanirano. Svakog dana sam joj govorio da ne naseda na provokacije. Malo mi je u glavi i ta teorija o plasmanima, mada smatram da je ovo loše, da joj je najgori potez u rijalitiju. Više mislim da joj je to bio plan od početka, da spoji njih dvoje. Ja sam joj za sve kriv - dodao je Zola.

Zola se osvrnuo i na Bebicin povratak Miljani.

-Ne mogu da zamislim u situaciji da mi ona priđe, a ne da budem u odnosu sa njom. Zamisli sad da on nešto napravi, da ja znam da je on napravio i da ja nju ubeđujem u to, kao što je on radio. I da na osnovu tog ubeđenja očekujem da će da mi se vrati. Ne bih imao želudac da budem sa njom. Na onom snimku mi je izgledao kao neki otac, koji je ubeđuje da njen momak flertuje sa nekim, da bi on bio sa njom - rekao je Zola.

-Da li misliš da je ovo totalni krah i kraj Miljane Kulić u Zadruzi 6? - pitao je Car.

-Mislim i nadam se da nije. I samo ću da kažem još jednu stvar, nadam se da nije kraj. Koliko je pala u mojim očima, još više bi pala da to dozvoli. Ako ostane do kraja i izbori se sa tim što je sama sebi napravila, pružiću joj ruku što se izborila. A Marija ono što mi je tražila da razgovaram sa Miljanom, trebalo je to da uradi u utorak. A citiraću ono Marijino: "Bolje da ide kući, nego da bude sa Zolom". Ne, ne treba da dozvoli da je tako manipulišu, pa da se kaje za deset dana i piše poruke i moli da se vrati - odgovorio je Zola.

Zadrugari raskrinkali Zvezdana i Miljanu Popović "SAMO DA JOJ NE PUSTE ONAJ DRUGI SNIMAK" (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading