Aleks i Dejan
Foto: Printscreen/Printscreen Zadruga

Filip Car važi za jednog od najvećih zavodnika u Beloj kući. Uspeo je da osvoji srca Maje Marinković, Aleksandre Nikolić i Milice Veselinović. Međutim, Filip ne krije da ni sa jednom od njih ne želi ozbiljnu vezu.

Filip je razgovarao sa Marijom Kulić o svojim ljubavim problemima i tom prilikom je otkrio da se video sa Aleksandrom u spoljnom svetu. 

ALEKSANDRA SE U TOKU VEZE SA DEJANOM VIĐALA SA OVIM MUŠKARCEM Isplivali detalji njene sramne prevare, radila iza leđa Dragojeviću!

Printscreen

- Mene niko od njih ne zanima Marija. Ovo Milica i to, mene niko od njih ne zanima. Doći će juli ja ću otići kući. Ja to kažem pošteno, nemojte cure da očekujete nešto, niti ćete biti sa mnom u vezi, niti ću vas odvesti kući - rekao je Car

- Znaš po čemu sam ja zaključila da ti je ona najmilija? Kad se završi rijaliti, svako ode svojoj kući. Ti se ne viđaš sa Aleks, a s njom (Majom) se vidiš povremeno - zaključila je Marija.

ALEKSANDRA SE U TOKU VEZE SA DEJANOM VIĐALA SA OVIM MUŠKARCEM Isplivali detalji njene sramne prevare, radila iza leđa Dragojeviću!

 

Printscreen

- Video sam se i sa Aleks - priznao je Car.

- U spoljnom svetu? - začudila se Marija.

- Da, ali jednom - rekao je Filip.

- S njom (Majom) si bio i spolja u vezi. Maja može da bude dobra - rekla je Marija. 

Ovo Filipovo priznanje je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama, mnogi su posumnjali da se ovaj susret dogodio dok je ona bila u vezi sa Dejanom. 

FILIP I MAJA NA IVICI TUČE Neviđena DRAMA, Marinkovićeva KUKA, za sve je kriva Milica Veselinović (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading