Aleksandra Nikolić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Aleksandra Nikolić, koja je nedavno rodila ćerku Leonu i pomirila se sa partnerom Filipom Carem, oglasila se na svom Instagram profilu.

Naime, ona je u svojoj objavi prozvala je žene koje se kako navodno "mešaju" u njen odnos sa Filipom i poslala im poruku da nikada neće biti sama.

 - Ako je nekim ženama glavni cilj da budem sama okej. Ali ja nikada neću biti sama jer imam svoju lepoticu. Laku noć od nas dve, nadam se da će neki pojedini nekada osetiti ovu ljubav - poručila je Aleksandra Nikolić na Instagramu.

Brutalna poruka Aleksandre Nikolić, ne može više da ćuti

Aleksandra Nikolić vrlo često objavljuje snimke sa ćerkicom Leonom, koju je dobila s Filipom Carem i koju često naziva svojim mirom.

Nikolićeva je sve svoje fanove razgalila slikama dok se drže za ruke, još više snimkom kako naslednicu uči da kaže: "Mama".

Aleksandra Nikolić

Prinstcreen/Instagram

 

Naravno, na profilima pobednice "Zadruga 6", na društvenim mrežama često mogu da se vide i drugi sadržaji, za koje njeni fanovi ponekad pomisle da su poruke Caru, pogotovu kada su njih dvoje u svađi.

Ali, s obzirom na to da su trenutno u "mirnoj fazi" i da je Aleksandra nedavno najavila da s detetom putuje kod njega u Crikvenicu, sve je začudila njena poslednja objava, a više o tome pročitajte ovde.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading