ALEKSANDRIN SIN JE U STRAHU Karađorđe rešio da obelodani sve, mali Jovan zamuckuje i plače zbog Maje Marinković
Printscreen

Nakon što je nekadašnji zadrugar Karađorđe Subotić ispričao detalje navodnog stanja svog unuka Jovana, sina jutjuberke Aleksandre Subotić i biznismena Petra Raspopovića Pece, nema sumnje da će izbiti novi porodični sukob između ćerke i oca.

- Dete je istraumirano zbog Pecine i Majine veze. Ranije je lepo izgovarao reči, a onda je počeo da zamuckuje. Znao je da kaže "mama" i "tata", a sada to ne čini. Povukao se u sebe, osećao je da nešto nije u redu. Dete je konstantno u strahu, čak i od mene - počeo je izlaganje Karađorđe.

ALEKSANDRIN SIN JE U STRAHU Karađorđe rešio da obelodani sve, mali Jovan zamuckuje i plače zbog Maje Marinković

Foto: Alo/ilustracija

 

- Plače kad me vidi, neće kod mene, a ranije je hteo. Zvao me je telefonom i govorio: "Deda." Jedan dan sam ga poveo da mu pokažem mačku, koju inače voli, a on se uplašio. To su te posledice. Zbog toga sam najviše ljut na Pecu, što nije mislio na dete, što je zapostavio dete - rekao je Karađorđe.

Osim toga, Subotić se osvrnuo i na Majine tvrdnje da je Aleksandra oprostila Raspopoviću aferu zbog novca i intimnih odnosa.

- Na izoperisane grudi i ostale delove tela i lica? Na sreću, Peca je na vreme video da je napravio budalu od sebe. Povredio je Aleksandru zarad malo zabave, a znam da mu je do moje ćerke stvarno stalo. Iz svega je izašla kao pobednik, a tako se i oseća. Dobila je borbu protiv Maje - dodao je Karađorđe.

ALEKSANDRIN SIN JE U STRAHU Karađorđe rešio da obelodani sve, mali Jovan zamuckuje i plače zbog Maje Marinković

Foto: Alo ilustracija

 

- Žrtvovala se zarad deteta, a ne zbog novca, kako Maja kaže. Da joj je bila bitna materijalna strana, mogla je da promeni partnera, jer je imala mnogo ponuda! Ali vratila se Peci zbog Jovana! Međutim, neće ona njemu izdaju nikada oprostiti, neke stvari su neoprostive - rekao je on.

Podsećanja radi, sukob između porodica Subotić i Marinković počeo je onog dana kada je Maja uplovila u aferu sa Petrom Raspopovićem Pecom, Aleksandrinim nevenčanim suprugom, iako su u to doba bile veoma bliske prijateljice. Petar se vratio Subotićevoj nakon višemesečne afere sa Marinkovićevom, te su obnovili zajednički život, dok se starleta vratila u "Zadrugu".

"MAJKA ME JE OSTAVILA, OTAC ZLOSTAVLJAO" Stravična ispovest Viktorije Mitrović: Razotkrila i bivšeg muža, pa najavila SUĐENJE

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading