"OZBILJNO SAM SE RAZBOLEO" Taki žestoko odgovorio na Karađorđeve optužbe: MORAĆE DA DOKAŽE DA SE MAJA DROGIRA
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Iako se afera vezana za zadrugarku Maju Marinković i biznismena Predraga Raspopovića Pecu stišala kada se on vratio nevenčanoj supruzi Aleksandri Subotić, sada je ponovo ulje na vatru dolio Karađorđe Subotić, Aleksandrin otac.

Naime, Subotićkin otac, i dalje koristi svaku priliku da javno ponizi starletu.

- Gledao sam snimak na kom Maja iz intimnih organa vadi neku tabletu, za koju sumnjam da je ekstazi ili neka slična droga, i stavlja je u usta! Zato me i ne čudi što mi je Aleksandra rekla da je Maja konzumirala kokain. Ja je nisam video, ali moja ćerka jeste -rekao je Karađorđe za domaće medije.

Tim povodom oglasio se Majin otac, Radomir Taki Marinković, koji tvrdi da će pravdu potražiti sudskim putem.

Printscreen

 

- Postoji sud za takve stvari, siguran sam da Majin advokat prikljuplja materijal i da će ga goniti sudski. Moraće da obrazloži njegove optužbe na drugom mestu. Ne zanimaju me više te gluposti, ja nisam učesnik Zadruge, prema tome ne želim više da komentarišem isti. Ozbiljno sam se razboleo, ležim u krevetu, nije mi dobro. Ove gluposti su uticale na moje zdravstvenio stanje - rekao je vidno iznervirani Marinković.

Podsetimo, iako su Aleksandra Subotić i Maja Marinković bile veoma bliske drugarice još od srednjoškolskih dana, Maja je prošlog leta uplovila u višemesečnu aferu sa Aleksandrinim nevenčanim suprugom Predragom Raspopovićem Pecom. Po okončanju afere, Marinkovićeva je ušla u rijaliti šou-program "Zadruga 6" i otkrila čitav niz pojedinosti o Predragu i Subotićevoj, što je njena nekadašnja prijateljica oštro demantovala.

"SLATKA SI MI KAD SE OBUČEŠ KAO MANGUP" Matora i Milica nikad bliže, Veselinovićeva priznala: PREISPITUJEM SE, DOŽIVLJAVAM TE KAO MUŠKARCA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading