PRETE DISKVALIFIKOVANOM ZADRUGARU Pokušavaju da ga preplaše i iznude novac
Printscreen

Bivši rijaliti učesnik, Stefan Mihić oglasio se putem svog Instagram profila i upozorio svoje pratioce na nesvakidašnje okolnosti u njegovoj okolini.

Stefan je na Instagram storiju napisao da postoje ljudi koji pišu njegovim prijateljima i pokušavaju da mu iznude novac.

PRETE DISKVALIFIKOVANOM ZADRUGARU Pokušavaju da ga preplaše i iznude novac

 

 

- Moram da se oglasim jer određena grupa skemera piše mojim prijateljima i oglašava se javno, grupa koja je pokušala da me odradi za novac, a sad pokušava da me prisili da im dam isti, misleći da me uplaše šaljući poruke okolo, moram vam poručiti jedno, imate posla sa čovekom koji je j**** pred 20 miliona ljudi, pa me nije bilo sramota, a kad vas nađem j***** i vas - poručio je ljutito Mihić.

Pre sukoba sa članovima obezbeđenja, Mihić je ušao u sukob sa Nenadom Macanovićem Bebicom sa kojim je razmenio gnusne uvrede, a zadrugar mu je zapretio batinama, nakon čega je obezbeđenje intervenisalo, a Mihić učinio nedopustivo, a to je da se suprotstavio njima i fizički se obračunavao sa obezbeđenjem što je dovelo do kraja njegovog rijaliti učešća.

MAJA ŽESTOKO ZARATILA SA BRENDONOM I LAZIĆIMA Neca razotkrio sve o odnosu nje i Mikice Bojanića

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading