Stefan Mihić
Foto: Shutterstock/Pink printskrin

Vlasnik "Pink Media Group" Željko Mitrović je pre dva dana otkrio više detalja o sedmoj sezoni rijalitija "Zadruga", te otkrio da je počeo kasting za ovaj projakat.

- Pripreme za novi after-real projekat koji će naslediti Zadrugu, i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego rijaliti, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond je 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra a druga, treća i četvrta 50.000 evra! Ime nove sezene projekta biće "ELITA"- napisao je Željko pre dva dana na svom Instagram profilu, a ona je navodno prva učesnica.

Odmah su počele i spekulacije ko bi mogli da budu novi učesnici ovog projekta, a jedan bivši zadrugar je zagolicao maštu svojih fanova.

Radi se Stefanu Mihiću, diskvalifikovanom učesniku "Zadruge 5". Tada je, svoje učešće obeležio se*som sa Deniz Dejm, svađom sa obezbeđenjem, kao i čestim sukobima sa ostalim zadrugarima. 

Zbog Mihića je obezbeđenje često reagovalo, a jedna od situacija koja se pamti i dan danas je kada je bivši zadrugar optužio pobednicu "Zadruge 6", Aleksandru Nikolić da se bavi prostitucijom, nakon čega je usledilo polivanje vodom i neviđeni haos. 

Naime, Stefan je sada preko svoje objave na Instagram profilu najavio učesće u "Elitu". 

- Spremite se za "Zadrugu 7 Elite"- poručio je Mihić. 

Pozvali smo Mihića kako bismo saznali da li je na pomolu potpisivanje ugovora, međutim on je ostao tajanstven. 

- Ja sam trebao da uđem i u prethodnu sezonu, ali sam prelomio u poslednjem momentu zbog situacije u porodici. Ovog puta nemam tih problema- poručio je Stefan za Alo!

Podsetimo, nakon završetka pete sezone rijalitija, Mihić je doživeo saobraćajnu nezgodu, a u tom trenutku bio je sa svojim ocem. Na sreću, većih posledica nije bilo. 

Da li ćemo bivšeg zadrugara videti ponovo u ovom rijaliti formatu, s obzirom da je Mitrović najavio da diskfalifikovani takmičari nisu dobrodošli, ostaje nam da vidimo. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading