Mladić koji se ubio pretukao Mihića
Foto: Alo/Printscreen

R. S. (33), bivši dečko nekadašnje zadrugarke Tare Simov, izvršio je samoubistvo u noći kad je brutalno pretučen Stefan Mihić, njegov prijatelj.  

Kako je Stefan potvrdio za Alo!, jedan od trojice momaka, koji su ga namamili u stan, pa maltretirali, jeste bivši dečko Tare Simov, R.S. (33) koji je izvršio samoubistvo, dok su dvojica u bekstvu.

Ubio se bivši dečko Tare Simov

Printscreen

 

- Istina je, pretukao me je Robert Stefanović. Bili smo prijatelji 17 godina i bio mi je kao brat. Delimo slične sudbine, obojica smo izgubili majku. Robert je bio labilan. Imali smo konflikt pre četiri godine oko devojke kada smo se razišli. U međuvremenu, ja sam ušao u "Zadrugu", a on je imao probleme sa zakonom. Robert je bio generalno problematičan dečko. Imao je kratak fitilj što ga je koštalo mnogo i  na kraju je završio u zatvoru. Kada su ga zatvorili, bilo mi ga je žao, želeo sam pređem preko svega, pa sam mu slao i novac za kantinu. Ipak, on je meni možda oprostio, ali nije zaboravio - priča Stefan za Informer.

Kako kaže, te noći je u stan na Petrlovom brdu otišao jer nije očekivao da će mu se bilo šta loše dogoditi.

- Došla je situacija da je izašao iz zatvora sa nanogicom.Dešava se da smo se čuli tog dana, kada mi je rekao: "Hajde, dođi odmah kod mene da pijemo, ti imaš puno devojaka". Naravno, da sam znao da će me neko namamiti na takav način kako bi me svirepo maltretirao, sigurno ne bih otišao - priča Stefan, pa dodaje:

- Otišao sam da se vidim sa njim jer nisam očekivao ništa loše, razmišljao sam o tome da ga poznajem ceo život. Došao sam tamo tako što je poslao brata kolima po mene. Odmah po dolasku mi je rekao: "Cenim što si imao m*da da dođeš". Zatim nam se pridružio još jedan momak, takođe bokser. Krenuli su mi da mi lupaju šamare. Počeli su krvnički da me udaraju. Jedan po jedan. Rekli su mi: "Sad ćeš da pripremiš pare". Zvao je mog oca tri puta i rekao mu da ću ostati tri dana tu. Moj otac se, srećom, nije javio. Tražili su mi od 5-30.000 evra. Bio je tu sa nama i Robertov mlađi brat koji mi je dodavao peškire kako bih sanirao povrede i obrisao krv. Tukli su me rukama, ali u pitanju su profesionalni MMA borci. Sadan sam ceo u podlivima. Imam polomljeno desno rebro i oštećen bubreg.

Takođe, Mihić je dodao kako su se rastali, te na koji je način uspeo da pobegne.

- Rastali smo se kada su se sporečkali hoće li me još tući. Video sam da mi nema spasa, pa sam uspeo da pobegnem. Imam tragove od stakla svuda po ruci. Sav pocepan i go sam otišao. Sve se ovo dogodilo u utorak između 17.45 do 9 ujutru, a on se obesio sledećeg dana oko 10. Nađen je zaključan sa unutrašnje strane. Za sve što vam govorim postoje dokazi, snimci sa kamera i u sve je upoznata policija. 

Stefan je i otkrio da li je dugovao novac Robertu:

- Nikada mu nisam dugovao ništa. Ja sam njemu samo pomogao mnogo. Nemam nikakvu grižu savesti. Nisam osumnjičen jer sam u vreme njegove smrti bio u bolnici - zaključuje Stefan Mihić za pomenuti medij.

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading