Stefan Mihić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Printskrin/PrivatnaArhiva

Stefan Mihić je pre par dana otkrio za Alo! da je pretučen od strane poznatog lica u stanu gde su u tom trenutku pili i provodili se. Naveo je kako je mučen 4 sata u zaključanom stanu. Za sve je optužen i njegov bivši drug R.S. koji je juče digao ruku na sebe i izvršio samoubistvo u 33. godini, a sada se za naš portal oglasio njegov otac i izneo detalje vezane za ovaj slučaj.

Kako je i sam navodio Stefan, bliski prijatelji su ga namamili u stan, a potom se iživljavali nad njim. Zadrugar je uspeo da pobegne, a stanje mu je i dalje kritično, s obzirom da su mu slomljena rebra i oštećen bubreg.

Inače, dečko koji je izvršio samoubistvu bio je sportista, nosilac mnogih medalja i trofeja u Tekvondu, ali isto takođe i bivši dečko rijaliti učesnice Tare Simov, koja se sinoć javno oprostila od njega emotivnim rečima, a onda uputila i Mihiću poruku: "Bog je veći nego što misliš".

Stefan Mihić nakon što je pretučen

Privatna arhiva

 

Stefanov otac se za Alo! oglasio vidno uznemiren i potresen zbog svih događaja, te navodi da se nalazi u jako lošem stanju i da ne može da podnese sve ovo, a onda otkrio šta se sve dešavalo u odnosu između Stefana i njegovog druga. On je naveo da je jedan od trojice momaka, koji su ga namamili u stan, pa maltretirali, jeste bivši dečko Tare Simov.

- Umalo da ubije mog sina, potvrđeno od policije i onda je bitno šta kaže narkomanka Tara Simov? Verujete da moj sin maltetira četiri boksera u njihovoj kući. Bazne stanice, svedoci, izveštaji iz policije, bolnice? Taj momak je bio 15 godina najbolji Stefanov drug, dok ga nije izdao. Rekao sam mu da pored takvog prijatelja njemu neprijatelj ne treba. Taj momak se ubio jer je shvatio šta je uradio. Kako mu moj sin može biti kriv? Tražio je Stefanu novac! Mi nemamo hleba da jedemo. Tražili su nam 30.000 evra, 5.000 evra to veče. Ti ljudi su mučili mog sina, mene su zvali, ali se ja nisam javio. Mi smo normalni ljudi. Taj momak je bio sto puta u našoj kući, skoro je izgubio majku. Stefan mu je slao pare dok je bio u zatvoru, iako sam ja bio protivnik toga jer sam znao da mu nije prijatelj, ali nije hteo da me sluša - govori Stefanov otac za nas.

On je takođe dostavio fotografije na kojima se vidi Mihić sa ozbiljnim povredama, te istakao da su njegovog sina želeli da ubiju i iznude.

- Bubreg je oštećen Stefanu. Nama je i posle svega žao što je jedna mladić digao ruku na sebe. Taj momak je hteo da ubije moje dete. Niko ga nije terao da Stefanu iznudi pare i bije ga. Pogledajte povrede. Znate li koja je kazna zatvora za nekoga ko napravi otmicu na podmukao način, plus iznuda, a onda povrede opasne po život?! Stefan je posle 10 dana rekao "meni je žao Roberta, izgubio je majku, kako je meni bilo kada mi je umrla majka" - zaključio je otac pretučenog zadrugara za Alo! 

EVO ŠTA JE PRETHODILO SAMOUBISTVU DEČKA TARE SIMOV U sve umešan i pretučeni zadrugar, stravični detalji tragedije

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading