ŽAO MI JE ŠTO SE POMIRILA SA TIM MONSTRUMOM Viktorija Mitrović se nedeljama krije od medija: Dan koristi za spavanje kako bi izbegla osudu
screenshot/premijera

Pomirenje Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića šokiralo je i razbesnelo javnost, o čemu je Alo! prvi pisao.

Naš paparaco je prošle nedelje ekskluzivno uslikao ovaj par ispred jedne zgrade u Kumodražu, a onda se naša ekipa uputila u to beogradsko naselje kako bi saznala detalje veze, ali i njihovog života daleko od očiju javnosti.

Kako su nam otkrile komšije, dok tajno ljubi bivšeg dečka koji ju je pretnjama po život naterao da abortira zajedničko dete, Viktorija se mučki trudi da je niko od suseda ne sretne već nekoliko nedelja otkako je zbog njega iznajmila stan u tom prigradskom naselju.

- Viktoriju smo prvi put primetili pre dve nedelje kada je nosila kutije i kofere sa prijateljicom. Da mi komšinica nije rekla da je to ona, ne bih je prepoznala. Delovala je ispijeno, umorno, znatno sitnije nego na televiziji. Među sobom smo komentarisali da nam je jako žao te devojke i da bismo voleli da se u našoj zgradi oseća dobrodošlo. Ipak, iz dana u dan smo je sve manje viđali i shvatili da izbegava kontakt sa ljudima zbog lošeg ponašanja koje je pokazala u rijalitiju - ispričala je šezdesetogodišnja komšinica i otkrila da su posumnjali da se Viktorija vratila Marku kada su počeli da viđaju njegov skupoceni automobil sa stranim tablicama ispred zgrade.

ŽAO MI JE ŠTO SE POMIRILA SA TIM MONSTRUMOM Viktorija Mitrović se nedeljama krije od medija: Dan koristi za spavanje kako bi izbegla osudu

Privatna arhiva

 

- Ovo je penzionersko naselje i svi gledamo Zadrugu. Marko je omražen kod svih nas zbog svega što je uradio Viktoriji i malo je reći da smo bili šokirani kada smo u ranim jutarnjim časovima videli besna kola sa švajcarskim registarskim tablicama. Znali smo da je to on i da mu je Viktorija oprostila. U poslednjih deset dana sam čak tri puta videla ta kola, i shvatila da je ta devojka i iznajmila stan kako bi mogla da nastavi romansu sa njim - rekla je komšinica, čiju priču je potvrdio i nešto stariji gospodin iz susedne zgrade.  

- Video sam tu malu još pre desetak dana. Tiho i kulturno se javila noseći kese iz prodavnice. Prepoznao sam je i želeo da sa njom porazgovaram o rijalitiju, ali nije delovala raspoloženo. Sledećih dana je dolazila kući u zoru, uglavnom taksijem, a ja bih je čuo dok se dere na telefon jer živim na prizemlju. Nekoliko puta sam čuo i brujanje Markovih kola, budući da ulicom prođe dvesta na sat i pretpostavio da dolaze iz provoda. Bilo mi je istinski žao što se pomirila sa tim monstrumom, ali me je i ona razočarala - objašnjavao nam je sagovornik, koji ističe da nije video nijednog člana Viktorijine porodice.

ŽAO MI JE ŠTO SE POMIRILA SA TIM MONSTRUMOM Viktorija Mitrović se nedeljama krije od medija: Dan koristi za spavanje kako bi izbegla osudu

Privatna arhiva

 

- Ne kažu džabe mladost - ludost, ali žalosno je što je ona ostavila maloletno dete daleko od Beograda kako bi uživala sa čovekom koji je krije od javnosti i osvrće se da ga slučajno neko ne vidi dok s njom ulazi u zgradu. Tužno je što joj niko od članova porodice nije došao u stan otkako ga je iznajmila i što njoj to ne smeta nimalo.  Ona je majka ženskog deteta, a primer koji ćerkici daje je katastrofalan. Da zbog onakvog nečoveka plaćaš stan daleko od porodice, da se odrekneš onih koji gaje tvoje dete je sramota, i zbog toga joj ne bih rekao ni dobar dan kada bih je sreo na ulici - zaključio je Viktorijin komšija za Alo!

Kako je Alo! ekskluzivno pisao, naš paparaco uhvatio je skandalozne ljubavnike u večernjim časovima dok su zajedno ulazili u zgradu, a nakon što je prespavao kod Vikorije, Marko je otputovao u Hrvatsku i ludo se provodio u tamošnjim noćnim klubovima.

TVRDE DA JE ON DALILIN DEČKO Dragojevićkini fanovi uzbuđeni, evo šta misle ko je momak sa snimka, odao ga ovaj detalj

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading