SVE O ULASKU U ELITU! Marko Osmakčić se oglasio za Alo! i otkrio da li će biti učesnik Zadruge 7, evo sa kim se čuo
Foto: Dejan Briza

Dosta se spekulisalo o tome ko će se od poznatih lica naći u Zadruzi, a pojedinci su pominjali da će se za nagradu boriti i Marko Osmakčić.

Tim podovom, Marko se oglasio za Alo! i otkrio da li bi ponovo bio deo šou- programa.

- Za prethodnu sezonu sam imao poziv, ali ove godine nisam pregovarao sa čelnicima - rekao nam je na samom početku Marko, koji je potom otkrio da li bi ušao u Elitu.

-Ušao bih za oko 200.000 evra i to unapred da uzmem honorar, a pored toga na mesečnom nivou da mi na račun leže 10.000 evra. Više nikome ne bih ćutao, to je sigurno - priznao je bivši zadrugar i otkrio da ga je budući rijaliti učesnik Danijel Dujković kontaktirao kako bi mu Osmakčić dao savet.

-Kontaktirao me je fudbaler iz Švajcarske. Iskreno, nekoliko puta smo se videli u klubu, ali ne poznajem ga. Dao sam mu neke smernice, ali nisam siguran koliko ja mogu da dam korisne savete za rijaliti- poručio nam je Marko.

Nakon izlaska iz rijalitija, Marko se posvetio muzičkoj karijeri, a sada je objasnio kakvi su mu dalji planovi.

-Planiram da snimim još nekoliko pesama, to radim za svoju dušu, ali vratio sam se svom starom poslu. Trener sam u jednom teniskom klubu i to mi jako prija. Takav posao zahteva disciplinu i skroz drugačiji način života, kao i okruženje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading