EKSKLUZIVNI ALO PAPARACO! Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić u tajnoj vezi, oprostila mu mrtvu bebu! (FOTO)
Privatna arhiva

Buran odnos Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića obeležio je Zadrugu 5, a Viki je izazvala veliko sažaljenje gledalaca kada je pred kraj rijalitija abortirala Markovo dete nakon što joj on uputio brutalne pretnje po život.

Alo! paparaco uslikao je sada bivše zadrugare kako se viđaju u tajnosti u iznajmljenom stanu u Kumodražu, a pri ulasku u zgradu Osmakčić se osvrtao iza sebe ne bi li se uverio da ga niko neće videti s devojkom zbog koje je pobegao iz Zadruge.

- Marko i Viktorija pomirili su se odmah po njenom izlasku iz rijalitija. Kako bi izbegli radoznale poglede, oni su odlučili da iznajme stan u Kumodražu, gde se viđaju kada god je Marko u Srbiji. Ne žele da se javno eksponiraju i da ih mediji vide zajedno - rekao je za Alo! izvor blizak skandaloznim ljubavnicima, koji je želeo da ostane anoniman.

Privatna arhiva

 

- Viktorijina porodica ne želi ni da čuje za Marka, očajni su zbog njenog ponašanja u rijalitiju. Po izlasku iz Zadruge ona je zapostavila svoje dete da bi se viđala s čovekom kojeg je nazivala monstrumom i zbog kojeg je abortirala. Ni Markova okolina ne odobrava ovu vezu, neće da čuju za Viktoriju. Njegovi prijatelji, porodica...Niko ne podržava i ne odobrava ovaj odnos. Upravo zbog toga, oni su odlučili da se viđaju u tajnosti ne bi li izbegli dodatni pritisak i osudu javnosti i najmilijih - objašnjavao nam je sagovornik, koji ističe da Viktorijina familija moli bivšu zadrugarku da potraži stručnu pomoć.

- Oni su svesni da su toksični, ali ne mogu da se razdvoje. Porodica već diže ruke od njih, Viktoriju čitavo okruženje osuđuje, ponaša se kao da nije svesna da je majka maloletnog ženskog deteta. Viki je trenutno razuzdana, samo o Marku misli i sve joj je usmereno na odnos s njim. Njeni žele da ode kod psihologa, ali ona neće ni da čuje - rekao je za kraj naš sagovornik.

Marko: Osmakčići neće Viki za snajku!

U ekskluzivnom intervjuu za Alo! Marko je priznao da njegova familija nikada ne bi prihvatila Viktoriju.

- Moji nikada ne bi prihvatili da im Viki bude snajka. Ne samo porodica, ni prijatelji, niko iz okruženja ne odobrava moj odnos s njom - rekao je bivši zadrugar nedavno.

DALILA I DEJAN USKORO NA SUDU Bivši supružnici će se prvi put sresti van kamera, stižu papiri za razvod

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Nens

29.07.2022 09:17

Ovo je olos od zene. Ona je nikakva majka. To treba negde zatvoriti i leciti

gege

29.07.2022 11:50

samo da se docepa svajcarskih papira... ološ