Zadruga 7 Elita
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Kasting za projekat "Zadruge 7 Elita" uveliko je u toku, a telivizija Pink još uvek nije zvanično otkrila nijednog učesnika nove sezone rijalitija, mada se o mnogim imenima spekuliše, a neki od bivših zadrugara i sami aludiraju na svojim storijima da ulaze u novu sezonu.

Marko Osmakčić, takmičar koji je diskvalifikovan u "Zadruzi 5", danas se našao u Beogradu, a njegovi fanovi su odmah počeli da sumnjaju da je došao da obavi razgovor sa produkcijom.

Bivši teniser inače živi u Švajcarskoj, gde radio kao teniski trener i ne dolazi tako često u Beograd, zbog čega je njegov dolazak izazvao ovu sumnju.

Marko Osmakčić

Printscreen

 

Podsetimo, Markovo učešće u petoj sezoni najviše je obeležila turbulentna veza sa Viktorijom Viki Mitrović, tokom koje je ona ostala trudna. Zbog toga što prvenstveno nije želela da abortira njegovo dete, Markova porodica je lažirala smrt njegovog oca, kako bi ga izvukli iz "Zadruge", u koju se on nije vraćao.

On je tada imao i kratku romansu sa Aleksandrom Nikolić i bio je jedan od najvećih neprijatelja Anđele Đuričić, koji ju je, kako se kasnije ispostavilo, prvi raskrinkao.

Ostaje da saznamo da li je Marko došao u Beograd zbog razgovora sa čelnicima Pinka ili nekim sasvim drugim povodom.

JANJUŠ SPAKOVAO KOFERE I ODVEO ĆERKU Bivši zadrugar sa Krunom odlučio da napusti Srbiju?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading